Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Ryba szacun ogromny, ale ten badlook to tak średnio mi się widzi, ale znając Ciebie to wsi nie założysz i pewnie powiem Ci jak zobaczę auto na żywo, że wygląda fajnie, także o ten projekt to jestem spokojny i mogę oświadczyć, że kto jak kto, ale Ryba wiejskiego tuningu nie lubi i robić nie będzie pozdro
no i te foty mnie utwierdziły w tym co pisałem wczesniej, mi sie nie podoba jak juz takie coś robić to tak by sie ładnie zgrywało z blacha nad kierunkami a tu wychodzi nieładna przerwa ale to Twoje autko i ma sie Tobie podobać. Ogólnie gartulacje wkładu i życze dalej powodzenia w pracach
Widziałem, potwierdzam przedmówców... autko bardzo ładnie się prezentuje, świeżutki lakierek, łądne aluski, maska bardzo delikatnie nadaje charakteru bez żadnej wiochy. Nie wygląda na 15 lat przebiegu sam wezme chyba przykład z kolegi
rob teraz foty i pokaż jak to wyglada, bo jak nie to sam zrobie byle jakie i wrzuce zeby chlopaki widzieli jak sie prezenci. Wiec lepiej zrob jakies lepsze