[P11/WP11] Piszczy pompa wspomagania.
Moderatorzy: Sajmooon, janusz, Zielkq, Maniek-ol
[P11/WP11] Piszczy pompa wspomagania.
Witam, jak w temacie piszczy mi pompa wspomagania, a bynajmniej tak mi się wydaje, że to ona. Próbowałem dociągać i luzować napinacz, ale żadnego efektu nie ma. Czasami zaraz po odpaleniu, nic nie piszczy, zaczyna dopiero po kilku ujechanych metrach. Wspomaganie działa należycie, żadnych skoków, oporu. Może to być łożysko
Jeżeli tak, to jest sens ingerować w to, czy lepiej wymienić 
"Wieczorami na ulicy szukam chętnych do.....zabawy w berka..."
Moje GT
Moje GT
nie chca być nie miły, ale nie bydziesz mnie "gorolu" poprawiołDubSon pisze: Arias napisał/a:
bynajmniej
przynajmniej
Nie no bez obrazy, staram się pisać czystą polszczyzną, czasami nie wyjdzie
Wracając do tematu, to problem jest w tym, że po całkowitym zluzowaniu, ruch kołem pompy nie wydaje żadnego dźwięku
Moje GT
Moje GT
Napinałem mocniej pasek i nie dało to żadnego efektu, jutro powymieniam paski i zobaczę co z tego wyjdzie, bo i tak miałem to robić przy remoncie motorowni.
Moje GT
Moje GT
Hmm, no to zobaczymy co wyjdzie u mnie w sumie płyn też by się zdało wymienić, jak pamiętam to jest ATF
[ Dodano: 2013-09-21, 21:13 ]
Wymieniłem pasek. 26zł i po problemie, stary z zewnątrz wyglądał spoko, ale w środku były powycierane i popękane rowki.
Dzięki za pomoc.
[ Dodano: 2013-09-21, 21:13 ]
Wymieniłem pasek. 26zł i po problemie, stary z zewnątrz wyglądał spoko, ale w środku były powycierane i popękane rowki.
Dzięki za pomoc.
Moje GT
Moje GT