Mam okazje kupić piękna primere p 10 2,0 e-Gt jednak ze auto nie było palone od 6 lat nie ma w nim żadnych płynów eksploatacyjnych
[P10/WP10] odpalenie auta po 6 latach??
Moderatorzy: Sajmooon, janusz, Zielkq, Maniek-ol
- MagicalFire
- doświadczony forumowicz
- Kontakt:
[P10/WP10] odpalenie auta po 6 latach??
Witam serdecznie
Mam okazje kupić piękna primere p 10 2,0 e-Gt jednak ze auto nie było palone od 6 lat nie ma w nim żadnych płynów eksploatacyjnych
,czy da je jakoś uratować te autko 
oczywiście, że się da - jednak żeby nie ryzykować brać na lawetę potem do dobrego zaufanego mechanika żeby wszystko obejrzał (rozebrał złożył) i będzie dobrze
1.8 acenta xenon 2006 TTI TCB 880 + Midland ML-145
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
- MagicalFire
- Kontakt:
- MagicalFire
- Kontakt:
Jeżeli fura stoi od 6 lat nie odpalana bez płynów to nawet gdyby stała ze wszystkimi płynami to i tak bardzo duże ryzyko. No chyba że fura jest za free i nie boisz się że silnik wyzionie ducha i będzie konieczna wymiana to twoja wola.
Tak na marginesie silnik stojący tyle czasu zalany olejem pod korek to miało by sens, w innym wypadku odradzam.
Tak na marginesie silnik stojący tyle czasu zalany olejem pod korek to miało by sens, w innym wypadku odradzam.
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
- MagicalFire