Z ciekawostek dodam, że u mnie przy swap'ie sprzęgło nie zostało wymienione. A siedział ori Aisin wymieniany jeszcze bodajże w Szwajcarii
[ Primera] Primera P11 NissanDreams SR20VE
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
- Modzelitto
- fanatyk nissana
Ile to sprzęgło miało przelotu?
Z ciekawostek dodam, że u mnie przy swap'ie sprzęgło nie zostało wymienione. A siedział ori Aisin wymieniany jeszcze bodajże w Szwajcarii
Mało tego- to samo sprzęgło śmiga do dziś i klei wyśmienicie, a od momentu kupna samochodu zrobiłem na nim 71tys. km w tym niecałe 30kkm z VE
Wiem, że chyba powoli zbliża się jego kres, także pewnie niedługo wpadnie coś mocniejszego...
QG15+

Nie chce mi się wierzyć, że te Aisiny tak same z siebie padają... U mnie przy 0,6b przy obrotach 4-5k (max moment) lekko zaczynał nabierać ochoty do uślizgiwania a przecież niuta miałem trochę więcej jak wy...
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI
viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI
viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
Dreams wszystko psuje
ale i moj Aisin coś klęka przy upalaniu
trefne jakies one
człowiek pali gumę chwilkę i sprzęgło później zaczyna się buntować ;P dziwne to 
viewtopic.php?t=4676 - Moja Ruda <3 "Kiedyś będę piękna"
Czyli on jednak nie poszedl do zyda? bo widzialem ze byl wystawiony..
Mój GT - viewtopic.php?p=307433
Beliar, dlubniete auto nie tak latwo sprzedac 
Ale to moze i lepiej? Niech jezdzi u Dreamsa, ktory sie nim zaopiekuje
Nie myslales, aby przednia tablice zrobic w kwadracie? (jest to zgodne w ogole z przepisami? - ktos cos wie? Nie bardzo chce mi sie przedzierac przez ustawy...)
Ale to moze i lepiej? Niech jezdzi u Dreamsa, ktory sie nim zaopiekuje
Nie myslales, aby przednia tablice zrobic w kwadracie? (jest to zgodne w ogole z przepisami? - ktos cos wie? Nie bardzo chce mi sie przedzierac przez ustawy...)
Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Shadows, tak, tak, po lewej stronie moze byc bez problemu, ale czy moze byc z przodu (oficjalnie) kwadratowa? Bo to mnie bardziej interesuje 
Podróże małe i duże
zajebiscie mi sie podoba ta prima i jeszcze z VE.. ale jednak bardziej by mi sie podobala w czarnym metallicu niz macie ale to kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje.
Mój GT - viewtopic.php?p=307433
Mnie nie trzeba motywowaćBeNeK pisze:NissanDreams, Motywuj Vixa i wpadajcie w ten piątek( o ile możecie) albo za tydzień na spota![]()
Coś czuje że VE by tam nieźle kilowały
Wystarczy mi dać sprawny samochód
W10 2.0SLX-sold
P10 2.0eGT-crash
P10 2.0eGT-race
P10 1.6SRI-sold
P10 2.0eGT-sold
P10 2.0LX-daily
P10 1.6 SRI-crash
N14 GTI-sold
G20-daily
W10 2.0-race
200sx s13-reborn
P10 eGT-daily
P10 2.0eGT-crash
P10 2.0eGT-race
P10 1.6SRI-sold
P10 2.0eGT-sold
P10 2.0LX-daily
P10 1.6 SRI-crash
N14 GTI-sold
G20-daily
W10 2.0-race
200sx s13-reborn
P10 eGT-daily
Kwadratowa moze byc tylko z tylu. Zapewne tylko dla aut z rynku amerykanskiego, gdzie jest wlasnie miejsce na rejestracje. Musisz przeszukac ustawe o ruchu drogowym. Kiedys sie w to zaglebilem, bo sam chcialem zamontowac taka tablice z przodu i jest tam wyraznie napisane, ze jest to niezgodne z przepisami.zuh pisze:A niby czemu nie można mieć kwadratowej tablicy rejestracyjnej? Jest jakieś uzasadnienie?
Mój kumpel ma galanta i z przodu ma kwadratową tablice i przegląd bez problemu przechodzi a diagnosta nic nie powiedział. Czyżby był niedoinformowany?
Sprzedam 200sx s13
viewtopic.php?p=396678#396678
viewtopic.php?p=396678#396678