Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Maro pisze:
Co do Dellowych spotkań to one są dla fanów motoryzacji a nie dla tych którzy pie....ą o tym co jedli na obiad. Więc może i dobrze że niektórzy nie przyjeżdżają bo zajmowali by niepotrzebnie miejsce i robili by za statystów no i nie ogarnęli by tego co tam się dzieje
Kwintesencja Maro i całego jego szacunku do klubowiczów/ludzi...
Nic dodać nic ująć.
„Złoszczenie się na kogoś jest jak picie trucizny i oczekiwanie, że ta druga osoba umrze.”
po prostu z naszej grupy zrobiła się hybryda jakaś czyli ewoluujemy - naturalna kolej rzeczy .Spotkajmy się kiedyś wszyscy i wygarnijmy sobie na żywo co się komu nie podoba. będzie fajnie Już dzwoniłem do "Wybacz mi" ale zdjęty z anteny na dobre
Ty masz sedana czy hatchback??
oj tam oj tam my tak mamy a i tak kochamy
Zwykle jest na Wycieczkowej ale Ci co mają ochotę spotkać się gdzieś indziej to się spotykają lub jadą dalej na leda jak kto woli Zapraszamy i doczekać się nie możemy nowych twarzy i aut
my też mamy 2 złomki ja mam w sedanie! W niedzielę o 17 Wycieczkowej no chyba że Ci nie pasuje to da radę ogarnąć jakąś część grupy w ciągu tygodnia kwestia dogadania się ze względu na okres wakacyjny i fakt iż wiele osób wyjeżdża
Patrol GR Y61 2.8TDI
Primera P11 2.0SLX
Primera P11 2.0 SLX+T(spalona)
myślę, że dałbym jakoś radę w niedzielę... ale jeśli wyszłaby jakaś opcja w ciagu tygodnia to też jestem chętny, bo spędzam od poniedziałku urlop w Łodzi
Była Primka P11 1.6 SLX
Była Primka P10 1.6 SRI
Focus Mk1 1.6
Ej coraz mniej ludzików kupuje nissany i się nimi cieszy w jakim stanie by nie były nawet jeśli się nie zgadzamy w pewnych kwestiach a i tak się zdarza za to kochamy nasze auta nawet Ci co już ich nie mają to sentyment pozostał wydaje mi się że reszta grupy myśli to co ja a teraz zapewne śpi
ja też miałam takie auto ale niestety ktoś je podpalił ale nie poddałam się i kupiłam kolejnego nissana bo pozostała pasja
[ Dodano: 2013-07-31, 01:32 ] Vixo zachowuj się
Patrol GR Y61 2.8TDI
Primera P11 2.0SLX
uzamaki, fajnie, że się znów odezwałeś tak jak Ci pisałam na PW, każdy z nas ma coś do zrobienia w aucie=jakimś rodzajem złomka jeździ więc nie masz się co przejmować. Jedź na weekend, poznaj grupę i baw się dobrze.
„Złoszczenie się na kogoś jest jak picie trucizny i oczekiwanie, że ta druga osoba umrze.”
uzamaki nie może w ten weekend ale może w kolejny też się coś ogarnie ale jak da znać że dojedzie na spota to przybędziemy. Vixo to nad ranem dotrze w sobotę
Patrol GR Y61 2.8TDI
Primera P11 2.0SLX