mod to się dowiedział w ostatniej chwili gdzie ma przyjechaćkamil12 pisze:i mod nic grupie nie zapodał o spocie w innym miejscu ehhhh
a nie,nie to był spontan spot i mod został na niego ściągnięty, po powrocie z działki czy skądś tam :)spot zaczął się po 18:00, a suuniak przyjechał około 20:00, nie bardzo miał Was jak poinformować, misiar przepraszam, ale nie mieliśmy do Ciebie nr tel., poproszę na PW, następnym razem ściągnę Cię osobiście, gdybyś nie miał czym podjechać to miejsce miedzy Szelmami zawsze jestvixo pisze:Mod ustala miejsce spotkań i dowiaduje się w ostatniej chwili
nazywajmy rzeczy po imieniu:mama pisze:.... sympatyków leda ....
Wcale nie trzeba się od razu ewakuować w razie policji, akurat wczoraj było cicho i spokojnieKrissu pisze:i na Gillette jak się doczepi policja to nie musimy się od razu ewakuować tylko sobie z nimi mozna dalej rozmawiać
nie to co tam na tym wygwizdowie za widzewem
no faktycznie polecam jezioro Białe i zapewne wszystkie inne okoliczne jeziora, woda jest czysta (sinic brak, jest płytka do pewnego momentu, można się ochłodzić), pełno tam pól namiotowych i niekoniecznie drogich, według mnie gdybyśmy chcieli gdzieś pojechać to warto zrobić parę kilometrów więcej i śmignąć tam. To co śmigamy w weekend??kamil12 pisze:No Kazik z Maro byli gdzieś pod Płockiem w wodzie się pluskać i myślimy ogarnąć przyszły weekend podobno 10 zł osoba na dobę...
kamil12 pisze: podział grupy oficjalnie się dokonał
Jak tylko będę mógł to pojadę.*Kazik* pisze:mam nadzieję że z nami w końcu pojedzie
nie Mod ustalił miejsce spota tylko ja, spontanicznie .. ot tak . .vixo pisze:Mod ustala miejsce spotkań i dowiaduje się w ostatniej chwili
stąpasz bo bardzo cieniutkim lodzie heheheh .. żarcik:)Krissu pisze:się doczepi policja to nie musimy się od razu ewakuować tylko sobie z nimi mozna dalej rozmawiać
A był jakiś spot organizowany, jacyś chętni zadeklarowani ( poza tymi co się w niedzielę od rana obudzili) chyba nie, więc spotu nie było, a że z przyzwyczajenia ludzie i tak przyjechali (dotyczy wszystkich którzy się tego dnia spotkali nie ważne czy na GILLETTE czy na DELLU) to już inna sprawa i z tego należy się tylko cieszyć, oficjalnie nic nie było "żenada" jak się patrzy.Maro pisze: Mod czyt. Sunniak1.6SR to nawet nie zmienił daty spota bo ostatni wpis widnieje o spotkaniu 21-07-2013r