Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
no ale Ty sie wkoncu wyrobisz na ten zlot?? bo juz pisalem do BESEL'a ale ostatnio to cos on sie nie udziela i nie wiem czy jeszcze ogarnia temat naklejek. A jak jedziesz na zlot to luzik, nawet lepiej zebys Ty mi to ogarnął
[ Dodano: 2013-05-22, 17:11 ]
pisalem juz do zywego bo cos mowil ze miske tez moze sprzedac i czekam na odpowiedz. Zalezy mi na czasie bo juz mam tak ochote poupalać że masakra
silnik możliwe że jeszcze dzisiaj będzie włożony, jutro tylko pozalewać go płynami, podłączyć wszystko i odpalać w piątek trochę poupalać co by sprawdzić czy wszystko gra, jeśli nic się nie będzie działo to jadę na zlot
Było:
-Mazda 323F BA (Z5)
-Ford Mondeo mk1 4X4 - które bokiem latało
-honda concerto 1.8TD
-A32
Jest:
Primera W10
Primera P12
Sunny N14 GTi - moja miłość
Audi S6 C5 MTM
Mazda 6
no, sloneczko ujrzalo wczoraj swiatlo dzienne przyjemnie pracuje, czasami troche szarpie ale jeszcze poustawiac wszystko musze
sliwka, podobala sie procedura startowa?
Było:
-Mazda 323F BA (Z5)
-honda concerto 1.8TD
-A32
Jest:
Primera W10
Primera P12
Audi S6 C5 MTM
Mazda 6
myslec o spocie, mam dla Ciebie naklejki
po hamowni sie zalamalem... wstyd sie przyznawac jaki wynik, nie wiem czy jest w ogole sens dalej pakowac kase w to auto :\
Było:
-Mazda 323F BA (Z5)
-honda concerto 1.8TD
-A32
Jest:
Primera W10
Primera P12
Audi S6 C5 MTM
Mazda 6
to ile wyszło? pomiar na PB czy LPG? a innym ludziom jak pomiary wychodziły? może faktycznie hamownia zaniża. Ja dzisiaj chyba bede miał auto : )))))))) także cos na czasie mozemy przyspocić
z osprzętem ale silnik jest zdrowy. tak samo się zachowywał mój wcześniejszy motor, wina lezy po stronie albo wiązki albo pompy paliwa, nic więcej już nie wchodzi w gre
Było:
-Mazda 323F BA (Z5)
-honda concerto 1.8TD
-A32
Jest:
Primera W10
Primera P12
Audi S6 C5 MTM
Mazda 6
to przynajmniej tyle dobrze ze masz wykluczone wiekszosc rzeczy i tylko te dwie do sprawdzenia/zrobienia
oj ja wczoraj zapiłem bo kolega z NL wrócił ^^
a w poniedziałek mój sunniacz ożyje już na 100%
mysle nad startem na 1/4. musze sie dowiedziec jak bedzie jesli bym sie nie pojawił, ale najpierw sprawdze jak sie teraz auto zachowuje
oo giraf doczytałem że sie primerka GT wozisz grupa nam sie wzmacnia
Często w RZ jestem pod uniwersytetem , nawet jutro będe primerka czerwona na ładnej 17' blachy jeszcze ZS więc łatwo poznać niedługo przedstawię projekt .
to jak, w sobote spocik? kolo godziny 17?
sloneczko odpalilo dzisiaj, nowa wiazke wlozylem i nic, zmienilem pompe paliwa i od razu lepiej jutro jak bedzie pogoda to i testy jakies beda
Było:
-Mazda 323F BA (Z5)
-honda concerto 1.8TD
-A32
Jest:
Primera W10
Primera P12
Audi S6 C5 MTM
Mazda 6
ja w sobote nie dam rady, nie moze byc piątek??
moje własnie tez dzisiaj wyjechało ) jezdzi jak trzeba tylko felga do prostowania prawdopodobnie i cos czuje ze bedzie trzeba wymieniac przegub wewnetrzny na czasie ale ze ich raczej nie dostane to cała długa półoś. Wie ktos gdzie szybko mi felge wyprostują?
a lazik i gratuluje OESa na zlocie