autor: Gregory. » 2012-09-16, 22:55

Oglądałem to sunny i zrobiłem nim małą rundkę. Faktycznie jest fajne, silnik po rozgrzaniu pracuje cicho jak nowy, auto płynnie przyśpiesza, więc z gaźnikiem raczej wszystko ok, zawieszenie w bardzo dobrym stanie, rzeczywiście nic nie stuka, nie ściąga, nie ma luzów na kierownicy, wnętrze wygląda schludnie, są papiery z przeglądów choć nie w 100% wszystkie.
Z mankamentów progi były wymieniane i na końcu przy tylnych drzwiach są porobione zaprawki, są też punktowe zaprawki na tylnych błotnikach w miejscu styku ze zderzakiem. Nie jestem też wielbicielem sportowych wydechów, a założony w nim remus  jest cichy na niższych obrotach, ale na nieco wyższych jednak go słychać, jest do niego też standardowy tłumik, ale wymiana go to dla mnie dodatkowy koszt. 
Właściciel nie bardzo chce zejść z ceny proponował mi 3900 z dwoma kompletami kół (letnie alusy 14’ + zimówki na stalówkach 13’) albo 3400 na samych zimowkach.
Pomyśle jeszcze, i może kupie to sunny, choć początkowo myślałem tylko o wersji 3D bo jeżdżę dużo sam po mieście, ale póki co nie znalazłem żadnego zadbanego 3D w okolicach wawy.