Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
sunniak1.6sr pisze:Maro mówisz że wydech bubel, a sam wiesz że łatwo z nim nie było , a że dziurawy , no cóż, 3 lata zwykłych rurek zaczynają odczuwać korozję. Trzeba było wtedy z kwasówki robić.
sunniak 1.6sr rozumiem że bronisz swojego kolegi ale nie życzę sobie zastraszania mnie słowami"ŻEBYM NIE PISAŁ NA FORUM TAKICH RZECZY BO MI ŻYCIE UPRZYKRZY" zostałem zwyczajnie zastraszony. Taka sytuacja w ogóle nie powinna mieć miejsca. Nie po to płacimy krocie żeby nie wymagać jakości, solidności a przede wszystkim bezpieczeństwa biorąc pod uwagę że autem wożone są też dzieci.
No to ladnie ci napisal a do ciebie suniak jak to jest taki twoj kolega dobry mowa o damianie of course to uprzejmie go poinformuj zeby na spoty ni wpadal
Ostatnio zmieniony 2013-04-28, 21:56 przez killer2000, łącznie zmieniany 1 raz.
Honda boy: "NO! How can I lose to a Nissan!? I got vtec w/ 200+ hp... What? Torque, you say?? WTF is 'torque'?"
Ty miałeś szpilke zje...ą a u mnie długa lista postu by brakł żeby wszystko napisać.
Doceniam teraz klubowiczów którzy sami modzą a nie zlecają prace ala fachowcom.
Bardzo polecam Macgayvera bo jest solidny terminowy i oddaje auto w idealnym stanie przy czym dzwoni codziennie i informuje na bieżąco poza tym wysyła fotki z wykonanych prac. Docenia się takich ludzi i ich prace bo widać że im zależy. Macu oby tak dalej
W odniesieniu do mojej wcześniejszej wypowiedzi, była ona jedynie moją własną opinią, powstałą w wyniku obserwacji... natomiast zaznaczam, że nie chciałbym być częścią jakiegokolwiek sporu, który bezpośrednio mnie nie dotyczy- są to wasze osobiste sprawy.
POKAŻ POŚLADKI DAM CI CZEKOLADKI.....
Gdy Bóg stworzył mężczyznę, obiecał, że idealnego faceta będzie można spotkać na każdym rogu....a potem uczynił ziemię okrągłą...
Przy odkrecaniu kolektora wydechowego 2szpilki upier... I wkrecil srubki pod katem jak ceglinski to zobaczyl to sie za glowe zlapal ja oczywiscie zabralem glowice do spawania i musialem wyjebac 200stowy za spawanie jak juz wywlekamy brudy to jeszcze dodam ze mi tak fure porysowal ze ho ho
Honda boy: "NO! How can I lose to a Nissan!? I got vtec w/ 200+ hp... What? Torque, you say?? WTF is 'torque'?"
a chociaż by to, że serwisuję u niego 4 auta. I oskarżasz chłopaka publicznie więc chciałem wiedziec o co.
Z tego co pamiętam to sam go oczerniałeś jak ci robił uszczelke pod głowicą i dobre pół roku się nie odzywaliście czy mówię nieprawdę
Sam się śmiałeś z Almery i zadałeś mi wtedy pytanie czy oddałbym jeszcze raz auto w te ręce.
Powiedziałem wtedy że tak i potem oddałem Primere którą zrobił ok bo tego pilnowałem biorąc pod uwagę wcześniejsze doświadczenia.
Zgadza się pokłóciliśmy się, ale dogadaliśmy się, wyjaśniliśmy sobie wszystko. Nie rozpisywałem nigdy po forach internetowych jaki to jest zły mechanik z niego. Doskonale wiesz, że przy takim projekcie jakieś nie doróbki po czasie wychodzą, tak samo jak ciężko było zrobic dwa wydechy w almerze. A z tego jak almera była zrobiona byliście od samego początku nie zadowoleni.
Ja próbowałem się dogadać ale zostałem wysmiany że się czepiam pozatym wielokrotnie obiecywał poprawienie źle zrobionych rzeczy po czym nigdy się nie odezwał choć niejednokrotnie się go wręcz o to prosiłem ale zostałem po raz n-ty olany. Nic się nie dzieje bez przyczyny tak jak nie ma grzesznika bez winy
Prace z ostatnich 2 dni
Heble by MARO dzięki BENEK za graty
Wizual przodu wstępne przymiarki
No i po wiejskim tuningu
Tylna dokładka i nowy wydech by MARO
Ostatnio zmieniony 2013-05-01, 21:24 przez Maro, łącznie zmieniany 1 raz.