P.S. Muszę wymienić olej skrzyni biegów i tutaj pytanie jaki najlepiej zastosować? Wiem że GL4 od Maniek-ol ale jakieś przykłady jakiej firmy najlepiej i o jakich parametrach z góry dzięki

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Generalnie tak ale szukam jakiegoś sprawdzonego sposobu żeby to zwalczyć...BaSsGrU pisze:chyba w każdej P11.144 opadają zdeżaki z tyłu.
Było gorzej ale troszeczkę popuściłem w dół panel od klimatronica i jest tyci tyci lepiej.siutek pisze:z tego co widzę, masz nieoryginalną ramkę radia. tak jak ja... myślałem, że tylko u mnie jest tak kiepsko spasowana, ale widzę, że u Ciebie też wystaje z każdej strony. a ciężko jest upolować oryginalną.
a nie wystarczy przepolerować?? + ewentualnie zmiana żarówek?Sajmooon pisze: wymienić lampy przednie bo świecą już beznadziejnie
przy przebiegu 188 tys moja tapicerka tez wygladala niezleSajmooon pisze:A co do tapicerki to pomimo tych niby "148 tysięcy" jest nadal w stanie idealnym i nie ma najmniejszych oznak zużycia.
nie z tego powodu że żarnik już się wypalił w soczewce czy jakoś tak to byłosiutek pisze:a nie wystarczy przepolerować?? + ewentualnie zmiana żarówek?
tak tylko zderzak i zatrzaski zderzaka lekko też dostały.Hahkuh pisze:...oj przygodaTylko zderzak trafiony?