GRUPA KUJAWSKO-POMORSKA
Zawsze jest szansa, że będzie dobra pogodasznikers99 pisze:El_Diablo, trzeba było spot na ul.słonecznej zapowiedzieć to może byłoby lepiej z pogodą

sxp gdyby było do Ciebie trochę bliżej może tak z 300 km, to wtedy można by było pomyśleć

jeżeli nad wodę to możliwości dużo: Piecki, Borówno, Samociążek- tu nawet ze dwa miejsca, jest jeszcze miejsce w lesie przy leśniczówce w okolicach Maksymilianowa- fajne, są zadaszone stoły z ławkami, grilla można postawić bez problemu, spokój ale trochę trudny dojazd przez las albo od Maksymilianowa albo od Bożenkowa drogami leśnymi
Nie pytaj co Twój Nissan może zrobić dla Ciebie-pomyśl co Ty możesz zrobić dla niego
Nie jesteś sam na drodze, pomyśl o innych kierujących... a czasami za nich...
Przy koncu gadalismy cos o nowym miejscu na grila, bad_gen zaproponowal jakies ustronne miejsce i calkiem ciekawie to sprzedal (czekamy na kordy w googlemaps aproposxp22 pisze:Jako że byłem nieobecny na spocie, a jestem zainteresowany tematem, Więc pozwolę sobie zapytać.
Jakie sprawy grupowe zostały poruszone na spocie kwietniowym?

A co z fotami? Ktos wstawi? Bo mi ludzie nie wierza ze juz grilla zdazylem w tym roku posmakowac:)
Pozdro!
Dokładnie tak, wstępnie umówiony jestem z bad_genem na obejrzenie miejsc na grilla w dogodniejszej lokalizacji.Felipe pisze:Przy koncu gadalismy cos o nowym miejscu na grila, bad_gen zaproponowal jakies ustronne miejsce i calkiem ciekawie to sprzedal (czekamy na kordy w googlemaps aproposxp22 pisze:Jako że byłem nieobecny na spocie, a jestem zainteresowany tematem, Więc pozwolę sobie zapytać.
Jakie sprawy grupowe zostały poruszone na spocie kwietniowym?). Poza tym z tego co pamietam to chyba tyle. Czy cos mi wylecialo z glowy?
A co z fotami? Ktos wstawi? Bo mi ludzie nie wierza ze juz grilla zdazylem w tym roku posmakowac:)
Pozdro!
Na fotki czekam i jak tylko dostanę to wrzucam cały komplet.
ze względu że nie mogłem przybyć na spota w niedzielę z powodów służbowych i mam problemy z autem piszę z zapytaniem czy został poruszony temat odnośnie zorganizowania spota wojewódzkiego w Toruniu i czy coś zostało ustalone
klfsolec KFSI blabla jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz
- alfabox
- fanatyk nissana
- Kontakt:
No właśnie ,był zapodany temat spotu reaktywacyjnego grupy i jakoś to przeszło bez echa ,chociaż miałem nadzieję że temat się rozwinie podczas mojej nieobecności,a tu znowu cisza.
No to w końcu jak
Robimy coś żeby uratować grupę,czy będziemy nadal patrzeć na czubek własnego nosa
[ Dodano: 2013-04-20, 21:22 ]
bad_gen, dzięki za namiary nowych miejscówek ,w wolnej chwili obadam temat.
Teraz proszę o konkrety w temacie "Reaktywacja Kujawsko-Pomorskiej"
[ Dodano: 2013-04-20, 21:27 ]

Sorki że nie ma wszystkich na zdjęciu,ale robiliśmy z Gibkim sznikersowi brykę,a jak dorwałem aparat to już nie wszyscy byli.
No to w końcu jak

Robimy coś żeby uratować grupę,czy będziemy nadal patrzeć na czubek własnego nosa

[ Dodano: 2013-04-20, 21:22 ]
bad_gen, dzięki za namiary nowych miejscówek ,w wolnej chwili obadam temat.
Teraz proszę o konkrety w temacie "Reaktywacja Kujawsko-Pomorskiej"

[ Dodano: 2013-04-20, 21:27 ]
Od kiedy to fotek nie wrzuca się osobiście ,tylko za pośrednictwem moderatora ,jakaś cenzura czy jakEl_Diablo pisze: Na fotki czekam i jak tylko dostanę to wrzucam cały komplet.

Sorki że nie ma wszystkich na zdjęciu,ale robiliśmy z Gibkim sznikersowi brykę,a jak dorwałem aparat to już nie wszyscy byli.

No ja już tak jak pisałem wcześniej. Jak tylko będę mógł to chętnie pojadę, ale żeby się nie okazało, że pojedziemy, a tu tylko 1 osoba się pojawi z poza bydzi.
Tzn. ja to odbieram nie jako cenzurę tylko, żeby nie szukać po postach i puszczone wszystkie razem były
alfabox pisze:[ Dodano: 2013-04-20, 21:27 ]
El_Diablo napisał/a:
Na fotki czekam i jak tylko dostanę to wrzucam cały komplet.
Od kiedy to fotek nie wrzuca się osobiście ,tylko za pośrednictwem moderatora ,jakaś cenzura czy jak
Tzn. ja to odbieram nie jako cenzurę tylko, żeby nie szukać po postach i puszczone wszystkie razem były

P11.144 2.0 16V 
100NX 1.6 16V - był...
P12 1.9 diesel - ojca

100NX 1.6 16V - był...
P12 1.9 diesel - ojca
Jeśli ktoś robił foty to niech wrzuca. A mod może zebrać wszystkie i do pierwszego posta wrzucić. Wtedy będzie razem i przejrzyściej. Moim zdaniem.
[ Dodano: 2013-04-21, 00:03 ]
A widzę że w pierwszym poście niema już żadnych fotek ze spotów (tak jak kiedyś było). Szkoda, rozczarowałem się niepozytywnie...

[ Dodano: 2013-04-21, 00:03 ]
A widzę że w pierwszym poście niema już żadnych fotek ze spotów (tak jak kiedyś było). Szkoda, rozczarowałem się niepozytywnie...

- alfabox
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Pomysł jest bardzo dobry ,stosowałem go nie raz ,ale w tej sytuacji każdy nowy który wejdzie do grupy to obróci się na pięcie i taki człowiek jest już spalony,wiesz o tym bo rozmawialiśmy już.Kilka osób się zniechęciło i nie chcemy spalić kolejnych szans na pozyskanie nowych członków.sxp22 pisze:sznikers99, Dzięki za wrzucenie. Widzę że prawdziwy piknik był.
Wpadłem dzisiaj na pewien pomysł. Poszukałem trochę na forum i znalazłem 10 osób z naszego regionu które zarejestrowały się tym roku, i wysłałem zaproszenia do grupy. Zobaczymy jaki będzie odzew.

[ Dodano: 2013-04-21, 21:19 ]
To jest jedna sprawa,ale ważne żeby starzy nie myśleli że KTOŚ o nich zapomniał

W związku z brakiem wiążącej decyzji moderatora, co do losu grupy proponuję, aby każdy (komu jeszcze zależy) wypowiedział się w temacie jej reaktywacji do postaci takiej jak to było kiedyś ,czyli organizacja spotów, imprez oraz gadżetów grupowych ,tak żeby każdy z klubowiczów naszego regionu poczuł się pełnoprawnym członkiem grupy kujawsko-pomorskiej .
I jako że los grupy leży mi na sercu, nie chcę aby, wszystko to co do tej pory osiągnęliśmy obróciło się w niwecz.
Bo skoro nic się nie robi w kierunku rozwoju grupy, to po co się starać? I po co w ogóle tu zaglądać
Żeby tylko powspominać dobre czasy z pierwszych stron
W których i tak brakuje naszych wspólnych fotek. 
I jako że los grupy leży mi na sercu, nie chcę aby, wszystko to co do tej pory osiągnęliśmy obróciło się w niwecz.
Bo skoro nic się nie robi w kierunku rozwoju grupy, to po co się starać? I po co w ogóle tu zaglądać

no ja cały czas czekam na konkrety,ale w sumie najlepiej będzie zrobic jakiś duży grupowy spot po zlocie,bo nawet teraz auta nie mam bo trwają jego przygotowania,więc trzeba będzie zrobic jakąś liste i tylko kwestia innej miejscówki niż bydgoszcz,ja tak jak mówiłem,kruszwica,inowrocław toruń,obojetnie
Jako stary klubowicz ale czasowo nie grupowicz (wypisałem się sam ) chciałbym sie też wypowiedzieć już krótko. Jestem jak najbardziej za zrobieniem dużego spota w Toruniu i nie ważne że więcej ludzi będzie z Bydzi czy z innych miast ale Toruń leży w połowie województwa no i dajmy w końcu szansę wszystkim żeby mogli przyjechać. Wiadomo czasy paliwo i kasa nie każdy może sobie pozwolić na wydatki traktujmy się równo. Dążyłem do tego od samego początku ale mnie zlewano i nie mile traktowano. Pozdrawiam starych młodych i nowych klubowiczów trzymajmy się razem i wspomagajmy a nie ............

klfsolec KFSI blabla jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz
mam "pomysła": może tak wszystkie "podgrupy" zdeklarowałyby się robić miesięczne spoty u nich, w terminach im pasujących, np. maj- Toruń, czerwiec- Włocławek, lipiec- Bydgoszcz itd. oczywiście na początek kolejność dowolna do ustalenia, ale potem to już cyklicznie, podałem przykład, wtedy co miesiąc bylibyśmy gdzie indziej, każdy miałby "równe szanse" i wydatki, można by za każdym razem wybierać inne miejsca- w zależności od pomysłu grupy, czy to jakaś plaża i biwak, tylko oczywiście od rana, no przed południem rzecz jasna, albo inne atrakcje ( Włocławek- nad jez. Wikaryjskie) Ciechocinek, Toruń- na Barbarce, no wiecie o co mi chodzi, może być miejsce stałe, niekoniecznie nad wodą bo przecież nie musi zawsze być pogoda, inne, chodzi o to aby właśnie nie kisić się we własnym sosie ale trochę urozmaicić, wymagane wcześniej zgłoszenie przyjazdu lub odwołanie obecności aby nie było siary że ktoś się postara a nikt nie przyjedzie, jeżeli by to wypaliło to może interes by się znowu rozkręcił. Poza tym taki właśnie grupowy wyjazd i przyjazd mógłby kogoś nowego z zewnątrz zainteresować
Nie pytaj co Twój Nissan może zrobić dla Ciebie-pomyśl co Ty możesz zrobić dla niego
wielkie dzięki dla Alfaboxa za dzisiejszego mini spota w Bydgoszczy myślę że niedługo będzie więcej takich niezapowiedzianych lub zapowiedzianych mini spotów ponad planowych

Sprawa gadżetów klubowych - właśnie zakończyła się akcja nalepkasxp22 pisze:W związku z brakiem wiążącej decyzji moderatora, co do losu grupy proponuję, aby każdy komu jeszcze zależy wypowiedział się w temacie jej reaktywacji do postaci takiej jak to było kiedyś ,czyli organizacja spotów, imprez oraz gadżetów grupowych ,tak żeby każdy z klubowiczów naszego regionu poczuł się pełnoprawnym członkiem grupy kujawsko-pomorskiej .

No chyba, że ktoś jeszcze potrzebuje to mam

A co do podjęcia tematu Spotu w innym miejscu - przyjechałem na Spota z 40 stopniową gorączką nie bardzo miałem głowę do myślenia.
Jak najbardziej popieram wyjazd do Torunia, najlepiej wspólna zbiórka i start.alfabox pisze:Czy nikt z obecnych na forum od wczoraj nie czytał tego,czy też każdemu wisi to
Tylko pytanie o termin czy organizowane to będzie jako Spot Majowy, czy też jako Spot dodatkowy

[ Dodano: 2013-04-22, 22:06 ]
Czytam ze zrozumieniem napisałem o tym co było.alfabox pisze:Nie chodzi o zmianę miejsca spotowego a o zorganizowanie spotu reaktywującego grupę Kujawsko-Pomorską,Kłania się czytanie ze zrozumieniemEl_Diablo pisze:
A co do podjęcia tematu Spotu w innym miejscu - przyjechałem na Spota z 40 stopniową gorączką nie bardzo miałem głowę do myślenia.
[ Dodano: 2013-04-22, 22:17 ]
Jutro dodam do pierwszego posta zebrane zdjęcia z pierwszego Grilla