Zestaw foteli był zakupiony baaaardzo okazyjne i powiem szczerze że fajnie się siedzi... lepiej na pewno niż na welurach zresztą wszędzie poprzepalanych

Efekt jest lepszy niż myślałem. Fura wygląda jeszcze bardziej niepozornie, całościowo może z kilka kilogramów doszło. Za to zniknęły wszystkie głośniki i inne pierdoły przez co się wyrównało
Ogarnęliśmy z Marem światła mijania na zwykłe bo był jeden działający xenon wyczyściliśmy wnętrze, zamontowaliśmy tapicerkę i jest o niebo lepiej. Pasuje do koloru auta, jest wygodna i raczej dupa się nie będzie ślizgać o temp. też się nie boję w zimę nie jeżdżę

W P10 nie ma dużo miejsca a fotele są małe i nie wygniecione mocno. Zwykle welury z SLXa są niewyprofilowane to teraz siedzi się lepiej.
Pozostało ogarnięcie hamulców z tyłu, montaż opon, zamontowanie zegarków prawdopodobnie w miejscu schowka na radio aby nie kusiło pod blokiem, zamontowanie stożka i wystrojenie bo czuć wahą wszędzie. No i pewnie ze 100 innych rzeczy o których nie napisałem. Z zewnątrz raczej nic nie ruszę. Mam mimo wszystko nadzieję, że upalimy coś przed Zlotem

żeby nie było smutnego jaja tym razem.