Zgadłeś i nie zgadłeś...yapko pisze:Fajny odcinek mighty car modsMam suba na ich kanał
![]()
Jak juz tak strzelamy co może być w tym samochodzie to ja obstawiam inne kolektory wydechowe. Mod tani, przyjemny i powszechny.

Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Zgadłeś i nie zgadłeś...yapko pisze:Fajny odcinek mighty car modsMam suba na ich kanał
![]()
Jak juz tak strzelamy co może być w tym samochodzie to ja obstawiam inne kolektory wydechowe. Mod tani, przyjemny i powszechny.
Tomek g35c pisze:Zgadłeś i nie zgadłeś...yapko pisze:Fajny odcinek mighty car modsMam suba na ich kanał
![]()
Już ogarnięte...Pawel18PL pisze:Szkoda, że pogoda się skasztaniła bo mógłbyś zacząć ćwiczyć starty
Nic nie będzie do zlotu zrobione...Szalony pisze:Odświeżę trochę temat, bo coś ucichł ostatnioGraty dotarły, coś się z wozem dzieje ?
Kompresor/ N2O już założone ?
No nic mechanicznie nie było...Szalony pisze:No ładnie ..... a pisałeś, że do Zlotu nie będzie nic robione![]()
Ciekaw jestem jak sobie poradzi Twój potworek z konkurentem RWD w "osobie" ~150konnej Sierry![]()