Zastanawiam się nad firmą królak. Może ktoś miał styczność z innymi.
Moderatorzy: Ryba, Sajmooon, Zielkq, Maniek-ol
Dokładnie takie nakrętki powinny być. Zwróć uwagę żeby były nakładka zabezpieczająca była na klucz 19 bo w niektóre alu klucz 21 nie wchodzi.merid pisze:Nakrętka M12 x 1,25 stożkowa.
Miałem kilka zestawów Królaka...raz zgubiłem klucz w warsztacie długo się męczyli żeby odkrecić...natomiast wadą jest to, że po jakimś czasie wyrabiały sie klucze...do OOOO kupiłem jakiegoś chińczyka (bo akurat Królaka nie mieli) i jest to zestaw lepszej jakości-na razie nie widze śladów zuzycia zabezpieczenia a były nawet tansze nizeli polskie.merid pisze:Witam zamierzam kupić nowe felgi, a jak to w polsce co nowe szybko moze zmienić włascicielaZamierzam kupić sruby zabezpieczające tylko nie wiem jakie N14 ma wymiary tych srubek. Szukając po róznych stronach napiszcie czy mam racje. Nakrętka M12 x 1,25 stożkowa.
Zastanawiam się nad firmą królak. Może ktoś miał styczność z innymi.
Z tego co czytałem i słyszałem to najlepsze są firmy McGard. Choć i dla "fachowca" to też nie jest problem.... Najlepiej założyć 4 różne komplety zabezpieczeń czyli każda inna śruba zabezpieczająca na jednym kole, ale to też nie daje 100% gwarancjimerid pisze:Zastanawiam się nad firmą królak. Może ktoś miał styczność z innymi.