Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
No co jak co ale fele Bombel robią efekt u Ciebie jakby dorzucić dokładki zderzaków i progi w kolorze nadwozia to by wyszło coś na styl GT Mnie tylko drażni ten przód tak cholernie podobny do Maximy z maską wyprofilowaną przy grillu jak miednica
"Wieczorami na ulicy szukam chętnych do.....zabawy w berka..." Moje GT
Arias tak zrobiony dolot to właśnie jest wieś...
albo jeszcze lepiej jak jest przed lampą...
zresztą kto jak woli ale powinien być w lampie:) i wiem do czego służy dolot i czemu go się montuje
Nie pisałem nigdzie, że nie wiesz, po prostu twierdzę, że dolot w tamtym nissanie to robota Profi, duży lej wbudowany w atrapę lampy prosto na stożek, co powoduje doładowanie dynamiczne na dolocie średniej długości, to nie ma wyglądać, to ma działać.
Wiocha
Rozumiem o co Ci chodzi, tylko idąc tym tropem to co Ty masz w zderzaku Bo według mnie to z Twojej teorii masz wioche jak nic, na szczęście mam inne podejście i dla mnie jest profi, zawsze mi się podobały "brzydkie" rozwiązania mówiące, tu ma być moc a nie +10 do stylingu
Pozdrooo
Arias Jak bym dał dolot w lampę to jak bym jezdził??:D pomyśl to auto na ulice a nie na tor:D jak bym miał na tor to bym przed auto filter wywalił i też by było dobrze:D
Chodzi mi o to, krytykujesz rozwiązanie , które jest nieestetyczne, ale w pełni ukierunkowane do najlepszego dostarczenia luftu na stożek Tak jak wywalona rura aluminiowa w Twoim zderzaku , która tez jest nieestetyczna bo idąc Twoją myślą to powinieneś air holdera zamontować w miejsce halogenu. Dobra koniec ot ma ktoś może foto p11 gt z dokładką z górnej części zderzaka p10 ?
Klasyka gatunku, czyli Renault Laguna I. Tylko to jest ph2, najpopularniejsza w sumie jest chyba ph1 (dokładkę z otworami, do tego ona jest chyba wyższa) mi się ta bardziej podoba.
Ladnie Panowie odbiegacie od glownego tematu. Wydzielic Wam ta dyskusje gdzies? Tylko czy jest sens robienia kolejnych podzialow, jak my biorac pod uwage wszystkie Nissany mamy lekki problem z frekwencja.
Jak bym miał robić hybryde to bym raczej zrobił tył z przed lifta a przód z po lifta. Tylko wtedy przedniego zderzaka z GT szkoda. Te lotki z accorda są mega.
No jeden z ciekawszych egzemplarzy, widać że włożono sporo serca i pracy, Mnie osobiście, ani przód ani tył nie podchodzi z p11.144, ale jak już to właśnie tył. Listwy boczne z lifta fajnie wyglądają i odmładzają karoserię, już kiedyś o tym myślałem i przy robieniu poprawek lakierniczych bliżej się tym zainteresuję. Lotka z Hondy to ciekawa alternatywa dla lotki Impula, nieźle wygląda też lotka z evo
Ja mam właśnie dwie jedną przed liftem a drugą po lifcie i nie moge się zdecydować którą wybrać. Szkoda mi tego pakietu GT gdyby P11.144 miało jakiś jeszcze inny body kit to pewnie wybór padłby na nią właśnie. Lotka z evo jest mega tylko że jest dosyć spora a ja mam HB i ta "półka" gdzie jest lotka jestdużo mniejsza niż w sedanie więc głupio to może wyglądać. Do sedana jak najbardziej tak.
Do HB to właśnie jak najbardziej lotka z Type-R, tylko nie polecam tego chłamu z allegro, kumplowi na autostradzie przy 160km/h odleciała, zostawiając mocowania
Mi osobiście właśnie podoba się taki układ jak pokazał Toshiba,
kiedyś się zastanawiałem jak by to wyglądało jak bym cały przód od P11 GT wsadził do swojej P11.144 i ( z resztą kiedyś przez przypadek widziałem coś takiego w Gdańsku na ulicy jednak nie miałem możliwości bliżej się przyjrzeć ) i coraz bardziej stwierdzam że to dobry pomysł
No właśnie troche myśle o lotce z hondy. Jak przerzucić tył z P11.144 do P11 to tylko razem ze zderzakiem a to znowu zderzak z GT wylatuje. No chyba, że zrezygnujemy z podświetlania tablicy.