[ Primera] Srebrna strzała P11.144
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
dzięki.DubSon pisze:viewforum.php?f=126dzkzsl pisze:A kiedy i gdzie jest ten zlot?
Niestety nie zawitam. Termin mi nie odpowiada. Szkoda, bo z chęcią bym przejechał nawet te 500 km

To na ogólnopolskim czekamy na ciebie za rok ale jeszcze jest Północnydzkzsl pisze:dzięki.DubSon pisze:viewforum.php?f=126dzkzsl pisze:A kiedy i gdzie jest ten zlot?
Niestety nie zawitam. Termin mi nie odpowiada. Szkoda, bo z chęcią bym przejechał nawet te 500 km

ooo, dziękiMichałB86 pisze:To na ogólnopolskim czekamy na ciebie za rok ale jeszcze jest Północnydzkzsl pisze:dzięki.DubSon pisze:viewforum.php?f=126dzkzsl pisze:A kiedy i gdzie jest ten zlot?
Niestety nie zawitam. Termin mi nie odpowiada. Szkoda, bo z chęcią bym przejechał nawet te 500 kmviewtopic.php?t=11201 Jest bliżej

zapraszamy zapraszamydzkzsl pisze:A kiedy i gdzie jest ten zlot? Ciężko powiedzieć na chwilę obecną. Od maja jestem na praktykach w Gdynii także tam na jakiś spocie na 100% się pojawię

Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs

Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
- radziejwwl
- fanatyk nissana
do w/w modow dopisz kolektor wydechowy bez kata z p10gt/sunnyGti plus emul drugiej sondy i wywalenie 2 kata 
powinno wskoczyc ok 155ps i ok 190nm
"sportowa" wkladka filtra powietrza lub stozek koniecznie z zimnym dolotem z nadkola
mod rozrzadu to przestawienie walka ssacego o ca 5-6st
zaplon przyspieczony o bezpieczne 15st
nowe kable
nowe swiece
wymiana oleju plus plukanka(plukanka liquy molly olej motul synergy)

"sportowa" wkladka filtra powietrza lub stozek koniecznie z zimnym dolotem z nadkola
nowe kable
nowe swiece
Sprzedam głowicę do SR20DE lowport po remoncie power up tuning madafaka
450zł-info w giełdzie i na PW
Jak finansowo to wygląda ?Ad@mus pisze:do w/w modow dopisz kolektor wydechowy bez kata z p10gt/sunnyGti plus emul drugiej sondy i wywalenie 2 kata
nowe kable
nowe swiece

- Dreams
- fanatyk nissana
- Kontakt:
No masz racje jak ja zaczynałem z DE i pierwsza przeróbka to miałem dolocik i już cieszyło nawet sam dzwięk z filtra i za każdym razem cieszyłopolo33 pisze:NissanDreams, jednak to są duże koszta swap na VE, jak na pierwsze auto to fajnie porobić sobie podstawowe mody zawsze będą cieszyć

No 3000 zł to sporo, ale przyrosty ładneNissanDreams pisze:Wiesz jak te mody robiłem na obrębie roku więc nie pamiętam ile wydałem ale same części coś około 3 tyś.....jeżeli nie więcejdzkzsl pisze:No to ładnie 165 km ze 115NissanDreams pisze:dzkzsl Pisze to na podstawie mojego DE 115 km a zrobiłem 165 km.duże koszta?
i jeszcze plus robocizna

tak ale p1.144 nie ma wyjsciowo 115ps tylko 143ps
walka nie trza wymienic na ostrzejszy odpowiednik wiek kasa w kieszeni
kolektor ssacy w 11.144 tez jest mądrzejszy niz ten ze 115ps
i wsyzstko inne tez, wiec osprzet zostaje
zastosowac sie jedynie trzeba do modow np VilQa, o ile dobrze pamietam:
-kolektor wydechowy by Macu-600zl
-uklad wydechowy by Macu-? nie wiem ile bo nie pytalem
-wkladka sportowa-u spokojnego papierkros czy cos tego pokroju mialo kosztowac ok 100zl jesli pamietam, jak nie to dobry tani stozek chocby simoty-100zl
-mod rozrzadu u kogos co sie zna-200-300zl
-mod zaplonu-jak sie dobrze pogada do gratis w modzie rozrzadu
-zimny ryj dolotu "CAI" z nadkola-10-30zl (castorama)
zostawiajac seryjny uklad wydechowy pozbawiajac go tlumikow i kata wstawiajac AWG i w/w mody powinny dac wynik powyzej 160 konikow, u VilQa 170ps
cena ok 1000zl
tyle ze trza wiedziec co i u kogo robic
-wkladka sportowa-u spokojnego papierkros czy cos tego pokroju mialo kosztowac ok 100zl jesli pamietam, jak nie to dobry tani stozek chocby simoty-100zl
-mod rozrzadu u kogos co sie zna-200-300zl
zostawiajac seryjny uklad wydechowy pozbawiajac go tlumikow i kata wstawiajac AWG i w/w mody powinny dac wynik powyzej 160 konikow, u VilQa 170ps

Sprzedam głowicę do SR20DE lowport po remoncie power up tuning madafaka
Ad@mus pisze:tak ale p1.144 nie ma wyjsciowo 115ps tylko 143ps
-mod rozrzadu u kogos co sie zna-200-300zl tutaj przesadziłeś bo to koszt +/- 100-150zł
zostawiajac seryjny uklad wydechowy pozbawiajac go tlumikow i kata wstawiajac AWG i w/w mody powinny dac wynik powyzej 160 konikow, u VilQa 170pscena ok 1000zl
tyle ze trza wiedziec co i u kogo robic
Octavia 3RS 2.0TSI 250km
BMW F30 316i 136 mods 210/320
BMW F30 316i 136 mods 210/320
- Dreams
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Ad@mus za 1000 zł mówisz osiągniesz 160?:P dobra nie będę się z tobą spierał ile same części kosztują z czego ja montowałem mody i wiem co ile kosztowało ale dobra
podałem cenę na podstawie moich modyfikacji w p11
a za 1000 możesz jedynie kupić acu majsetra i wystroić i parę groszy ci jeszcze zostanie 
Więc ja to robiłem z 115 a jeżeli kolega ma 140 km i zaczyna to oczywiście tyle może nie wyda:) czytaj dokładnie co pisałem wyżej:)

Więc ja to robiłem z 115 a jeżeli kolega ma 140 km i zaczyna to oczywiście tyle może nie wyda:) czytaj dokładnie co pisałem wyżej:)