Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Bombel biały będzie super a czarne progi:
Inaczej tego nie widzę
Ale czarne dodatki typu lusterka grill i felgi, ewentualnie listwy na drzwiach jeszcze to wyglądałoby grubo już.
Była Mazda, był Nissan, był Saab, było Volvo, jest BMW E61
ta fota po prawej to chyba wersja zimowa bo pomalowałeś na biało karton który zasłania wlot powietrza na chłodnice w zderzaku
Zrób taką wersję cała w bieli, czarny grill, czarne lusterka, felgi i listwy w drzwiach, słupki czarne i bez kartonu w zderzaku
Jeszcze jedna wizja mi się kręci po głowie. Buda na czarno, grill, dół zderzaków, progi, lusterka, listwy w drzwiach i może spoiler w czerwonym kolorze, to mogłoby fajnie wyglądać.
Czerwony byłby miazgą tylko musisz dobrac bardzo żywą gleboką czerwień żeby nie wyszła jak wyblakła.
Te dwa moim zdaniem wchodzą w grę, biały mat wygląda na żywo super, ale trochę tego jeździ, a czerwonego jeszcze nigdy nie widziałem i myślę, że było by ciekawie mieć coś innego
Project: Midnight puprle Twin Turbo Z32 EU
Daily: Black g35 sedan US
Family car: Black Z50 EU
Sajmoon, jeszcze jakiś czas temu codziennie mijałem CRX'a zrobionego w Hello Kity (całego!)
Zdjęcia do znalezienia w google "honda crx hello kitty".
Co do Primery, to czarno-czerwona mi się niezbyt podoba...