Znalazłem w końcu chwile by coś napisać o mojej setce

Szybki opis:
Poliftowa setka (94 r.) z motorem GA16DE ( wałki z DS-a , kolektor ssący 73C) w jedynym słusznym kolorze czarnym.
WYPOSAŻENIE:
- Szare wnętrze
- Wspomaganie kierownicy
- Dach targa + podsufitki do targi
- Elektrycznie regulowane lusterka
- Elektryczne szyby
- Regulacja wysokości kierownicy
- Welurowa tapicerka
- Centralny zamek z pilota
- Instalacja LPG
ZAWIESZENIE:
-Dość niskie i twarde, w papierach znalazłem ślad papierów firmy H&R w języku niemieckim, ogólnie trzyma się drogi dobrze jak przystało na NX-a

UKŁAD HAMULCOWY:
-Sprawna seria, tarcze przód, bębny tył
PLANY:
Doprowadzić go do perfekcyjnego stanu wizualnego, dbać o bardzo dobry stan techniczny, dopracowanie szczegółów. Zależy mi na tym, żeby utrzymać auto w stanie jak najbardziej zbliżonym do serii, bez wieś tuningów, wszystko ze smakiem

![]:-> ]:->](./images/smilies/diabelek.gif)
FOTKI
cała Polska przejechana bez problemu, Trasa Kraków - Ustka
a tu jeszcze moja pierwsza setka, pierwsza miłość

---------------------------------------------------------------------------------------------------
STYCZEŃ - LUTY 2013
Pierwsze kroki w kierunku przygotowania setki na następne 20 lat służby poczynione. Na pierwszy ogień blacharka:
Efekt po ponad miesiącu oczekiwania i niestety użerania się z - początkowo - miłymi fachowcami na początku mnie cieszył, niestety po pewnym czasie zacząłem zwracać uwagę na mnóstwo niedociągnięć. Przynajmniej kielichy zrobili porządnie..
Dołożone Progi z GTI i zderzak tył z dokładką PFEBA.
---------------------------------------------------------------------------------------------
KWIECIEŃ 2014
Kilometry lecą, Bziuk bez zarzutu, z nowym sprzęgłem, płynami..

----------------------------------------------------------------------------------------------------
CZERWIEC - SIERPIEŃ 2013
Decyzja o przeszczepie serducha podjęta. Udało się dorwać fajny motor od kolegi Mariana ze 100 NX Squadu, dogadanie szczegółów i SWAP rusza
Silnik na miejscu
Jak się bawić to się bawić, heble wyj**** lepsze wstawić

Do tego zegary z Sunnego GTI
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
WRZESIEŃ - LISTOPAD 2013
Po SWAPie wyskakuje parę problemów, z którymi staram się walczyć w wolnych chwilach.
W międzyczasie kompletuje graty , wskakują Felgi 15"

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
GRUDZIEŃ 2013 - OBECNIE
Zapada decyzja o dalszej reanimacji Bziuka, zimowy schron znaleziony, cała zima na grzebanie przy aucie.