[ Dodano: 2013-01-19, 20:52 ]
Pozdro dla Seby WWA spotkanego pod LEroyem w M1
Hehe ale Ci się trafił, Zlot TrójcyRysiu83 pisze:Pozdrawiam zawsze Niewinną Agnieszkę oraz Miodkową i gości co to byłem na obiadku u niej dziś,a także dzięki za ogarnięcie tematu
Po-zdro.
Rysiu83 pisze:Małolatkę Niewinną pozdrawiam co to wczoraj mnie odwiedziła
Pozdrawiam PozdrawiamWieshaq pisze:Kaiserkowa Renatka zaparkowana dziś przy salonie NissanOdyssey przy Prymasa 1000-lecia , pewnie właściciel był na Olimpijce.![]()
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2013-02-18, 19:25 ]
Pozdrowionka i podziękowania dla Braci B. za dzisiejsze spotkanie i odbiór przesyłki priorytetowej
O pozrawiam, Wory spokojnie czekają przeszkadzającWieshaq pisze:Kaiserkowa Renatka zaparkowana dziś przy salonie NissanOdyssey przy Prymasa 1000-lecia , pewnie właściciel był na Olimpijce.![]()
Pozdrawiam.
Pozdrowionka i podziękowania dla Braci B. za dzisiejsze spotkanie i odbiór przesyłki priorytetowej
PozdrawiamKaiser pisze:Pozdrawiam PozdrawiamWieshaq pisze:Kaiserkowa Renatka zaparkowana dziś przy salonie NissanOdyssey przy Prymasa 1000-lecia , pewnie właściciel był na Olimpijce.![]()
Pozdrawiam.
Pozdrowionka i podziękowania dla Braci B. za dzisiejsze spotkanie i odbiór przesyłki priorytetowejRenaty sie nieda nie przykukac
I racja Olimpijka byla grana ( Mr.Detektyw Wieshaq)
Pozdrwaiam raz jeszcze
I Pozdrawiam Marusza.B
Vel braci.B
Spotkane przywitane pogadane rozchodzone
Ktorego to napotkalem przy fast food jak koko nabywal
A ja Rodzinnie spedzalem czas w sklepiku
Pozdrawiam kupujacego i chorego
Mariusz.b86 pisze: Pozdrawiam, apropo jak tak często można tam cie spotkać to powinieneś większy stolik zamówić dla rodzinki
Też dziś byłem u Ciebie na rejonie przelotem na Poświętne, ale bateria w telefonie się skończyła i dlatego nie zadzwoniłem.Rysiu83 pisze:Pozdrawiam Bombla,co to u mnie na rejonie dziś był