[ Primera] Nissan Primera P10 GT
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
Nie no o wiele lepiej wygląda i na pewno przy zmianie zawieszenia na nowe elementy zrobiło się fajnie
Banan na twarzy na pewno jest hehe
Poza tym z tym siadaniem to zauważcie że nadkola przód tył nie są takie same, a auto powinno stać równo względem ziemi dlatego takie złudzenie że z tyłu jest niżej. Wszystko gra powodzenia w dalszych pracach.
PS. pomysł z białymi felami warty przemyślenia

Poza tym z tym siadaniem to zauważcie że nadkola przód tył nie są takie same, a auto powinno stać równo względem ziemi dlatego takie złudzenie że z tyłu jest niżej. Wszystko gra powodzenia w dalszych pracach.
PS. pomysł z białymi felami warty przemyślenia

Nissan Primera SR20DE+T
-
- fanatyk nissana
Noo i pro
Hejka, mam prośbę, w wolnej chwili podesłałbyś na PW fotkę od frontu - na wysokości rozpórki, oraz drugą na mniej więcej wysokości pokrywy silnika, bo widzę, że masz high porta, a nie low porta motorownię i byłaby to opcja na zejście z ceny - odpadłyby gięcia belki - coś jak rozpórka do 100NX/SUNNY GTI i zrobić wersję do P10 na wprost 

Pozdr,
foo
ps. jak wrażenia, upalałeś już coś?

Pozdr,
foo
ps. jak wrażenia, upalałeś już coś?

Maro, ja mam bez regulacji na tyle .. i powiem szczerze jest spora różnica ... Przód z taką sobie regulacją (ale ja mam raczej ażurową rozpórkę) i jest minimalna poprawa ... Rozpórka z regulacją to raczej do szybkich aut, na tor .. do usztywnienia budy (żeby się nie "rozłaziła" ) wystarczy prosta rozpórka 

Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
@vixo
no i chwała za słuszną drogę!
@Maro i @scubzik
Dobre hyhy, oj pany, na forum temat poruszany był, wujek google też pomoże. Powtórzę to milionowy raz, skręcane rozpórki to nic innego jak look stajla gadżety, które do niczego się nie nadają jak jedynie do zrobienia optyki. A już jak widzę śrubę rzymską to hehe, litość, marność i żałość.
Tylko i wyłącznie jednoelementowe - tu jest moc!
Pozdr,
foo

@Maro i @scubzik
Dobre hyhy, oj pany, na forum temat poruszany był, wujek google też pomoże. Powtórzę to milionowy raz, skręcane rozpórki to nic innego jak look stajla gadżety, które do niczego się nie nadają jak jedynie do zrobienia optyki. A już jak widzę śrubę rzymską to hehe, litość, marność i żałość.
Tylko i wyłącznie jednoelementowe - tu jest moc!
Pozdr,
foo
-
- fanatyk nissana
A tak odgrzeje kotleta.
Dzisiaj wracając z pracy emocje mnie poniosły i takie coś mi na zegarze wyskoczyło :
godz 6.04 a.m

jest to na 4 biegu przy odcince ^^ Niestety 5 bieg wyskakuje wiec nawet nie próbowałem.
Dla zgryżliwych oczywiście autobahn.
tak to na razie nic się nie dzieje. Miala byc na dniach skrzynia przekładana bo miałem wolne ale szef zadzwonił i wrocilem do pracy
Dzisiaj wracając z pracy emocje mnie poniosły i takie coś mi na zegarze wyskoczyło :

godz 6.04 a.m

jest to na 4 biegu przy odcince ^^ Niestety 5 bieg wyskakuje wiec nawet nie próbowałem.
Dla zgryżliwych oczywiście autobahn.
tak to na razie nic się nie dzieje. Miala byc na dniach skrzynia przekładana bo miałem wolne ale szef zadzwonił i wrocilem do pracy

-
- fanatyk nissana
ja to tam codziennie zapierdalam do roboty po 70km ;P w jedną mańkę
do tego po mazurskich drogach to jest gdzie się wyszaleć
prosta- zakręt zakręt zakręt - prosta 

viewtopic.php?t=4676 - Moja Ruda <3 "Kiedyś będę piękna"
-
- fanatyk nissana
Heh no i stało się. rano na niby suchej nawierzchni (tak mi się wydawała) na łuku. tył poleciał bokiem. Było lewo , Prawo , lewo i niestety spin z końcem kiedy skosem uderzyłem w krawężnik. Sporo prędkości żdąrzyłem wytracic ale niestety straty są.

Najważniejsze że było to na zadupiu i nikomu nic nie zrobiłem jedynie co auto ucierpiało.
Wszystkie felgi nie ruszone jakims cudem tylko tyłem uderzyłem (wysokawy krawęznik) Czyli koła proste jechać mogłem spokojnie dalej .
[ Dodano: 2013-04-09, 14:04 ]
Plan jest Aby to jako tako ogarnąć do zlotu metodą chałupniczą. A nie ukrywam że i tak chciałem szukać innej budy .

Najważniejsze że było to na zadupiu i nikomu nic nie zrobiłem jedynie co auto ucierpiało.
Wszystkie felgi nie ruszone jakims cudem tylko tyłem uderzyłem (wysokawy krawęznik) Czyli koła proste jechać mogłem spokojnie dalej .
[ Dodano: 2013-04-09, 14:04 ]
Plan jest Aby to jako tako ogarnąć do zlotu metodą chałupniczą. A nie ukrywam że i tak chciałem szukać innej budy .
Silny niefart .. Trza robić nie ma innej opcji ..ech ..
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
Pierwsze co pomyslalem jak zobaczyłem nieprzeczytane posty w temacie że coś się stało
dobrze, że tylko tak się skończyło. Coraz częściej jakieś stłuczki itp. na forum
mam czerwony zderzak jc 

W10 2.0SLX-sold
P10 2.0eGT-crash
P10 2.0eGT-race
P10 1.6SRI-sold
P10 2.0eGT-sold
P10 2.0LX-daily
P10 1.6 SRI-crash
N14 GTI-sold
G20-daily
W10 2.0-race
200sx s13-reborn
P10 eGT-daily
P10 2.0eGT-crash
P10 2.0eGT-race
P10 1.6SRI-sold
P10 2.0eGT-sold
P10 2.0LX-daily
P10 1.6 SRI-crash
N14 GTI-sold
G20-daily
W10 2.0-race
200sx s13-reborn
P10 eGT-daily
-
- fanatyk nissana
Powiem ci że rano byłem wkurzony teraz juz nie. Co do brakującej cześci zderzaka to mam i pierwsze miałem go na wkrety przymocowac. Jedynie to musze ta lampe wymienic albo jakos przerobic zeby sie policja nie czepiała. Vixo bede myslec bo cos zrobic trzeba szkoda że mieszkamy z dala od siebie bo juz bym byl u ciebie w garage ^^Maro pisze:Kurde szkoda wozu ale najważniejsze ze nikomu nic sie nie stało.
Pewnie wkur.... jesteś na maxa
Tak jak pisalem planowałem i tak bude zmienic. Bo ta miała jeszcze pare wad ukrytych przez co i tak była do zmiany .
-
- fanatyk nissana