WIELKOPOLANIE ŁĄCZMY SIE !!!
- bonzo
 - fanatyk nissana
 - Kontakt:

no właśnie nie wiem czy na 20 dam rade ze spotem ,szykuje mi się wyjazd więc ja odpadam no i kulig teżDodo pisze:a myślę że do 20.02 się śnieg utrzyma..
[ Dodano: 2010-02-08, 19:58 ]
Dobra wiaruchna mam koła do patrola więc opcja na kulig jest taka 14 luty lub 27 i 28 inne terminy mi nie pasują no chyba ze później jak śnieg bedzie
Połączenie loga i koziołków nie będzie takie proste.Wiadomo koziołki muszą być ale logo z autem wygląda lepiej niż bez...chyba, żeby koziołki jakoś bardziej dopasować, kąt nachylenia im zmienić czy coś.Tak, żeby zastąpiły w logu zarys auta.Da się tak?Bo na robieniu takich rzeczy to ja się kompletnie nie znam 
Ale muszę przyznać, że nieźle nieźle to się zapowiada.

Ale muszę przyznać, że nieźle nieźle to się zapowiada.
					Ostatnio zmieniony 2010-02-09, 20:19 przez słoma79, łącznie zmieniany 1 raz.

- bonzo
 - fanatyk nissana
 - Kontakt:

pikna sprawaAndrzej pisze:Moze iść z duchem tradycji i zrobić nasze logo coś w tym guście ? :
[url=http://images45.fotosik.pl/259/99de198a626f0341.jpg]Obrazek[/URL]
Jak dla mnie to andrzejowe albo dodowe tylko bez tego dołu: ogólnopolski klub nissana
Zobaczymy co coyot skleci i głosujemy, chyba,że objawią sie jeszcze jakieś nowe talenty

[ Dodano: 2010-02-10, 20:37 ]
Jak dodatkowy kolor wpływa na koszt załóżmy takiej koszulki?Bo rozumiem, że jakoś to komplikuje matrycę?
[ Dodano: 2010-02-10, 22:04 ]
Bonzo wiadomo już coś o naklejkach?

Zobaczymy co coyot skleci i głosujemy, chyba,że objawią sie jeszcze jakieś nowe talenty
[ Dodano: 2010-02-10, 20:37 ]
Jak dodatkowy kolor wpływa na koszt załóżmy takiej koszulki?Bo rozumiem, że jakoś to komplikuje matrycę?
[ Dodano: 2010-02-10, 22:04 ]
Bonzo wiadomo już coś o naklejkach?
Hej, witam wszystkich po długiej przerwie. Jakoś w okolicach świat zdążyłem się zarejestować na nowym forum ale nick już był zajęty stąd ta mała zmiana. Potem niestety było ciężko z czasem i zapomniałem co ja tam przy rejestracji powpisywałem:P Ale teraz ciut luźniej więc znowu jestem. Nissmo przysypane śniegiem na letnich stoi więc jeśli zima nie odpuści na najbliższym spocie może mnie jeszcze nie być chyba że innym autem.
Pozdro i nie dajcie się zimie

Pozdro i nie dajcie się zimie