Zlot 2013
Modzelitto, Twój 666- ty post mnie nie pocieszył hehe 

169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66
z klubem Nissana od grudnia 2005
- Modzelitto
- fanatyk nissana
a jak wyglada sprawa jakby ktoś chciał rano przyjechać a wieczorem wrócić do domu?
Oleje Millers, Liqui Moly, Motul, Valvoline, Castrol, Shell, Mobil oraz inne
www.AUTOFAB.pl
AUTOFAB na FB
www.AUTOFAB.pl
AUTOFAB na FB
Fabian, chciałbyś przyjechać jedynie w piątek? Lotnisko z całą obsługą pomiarowo- medyczno- sanitarną + gadżety to największy koszt imprezy. Myślę, że uczciwie było by, gdybyś opłacił składkę zlotową. Na pewno pojawi się opcja wjazdu i opłaty składki w dniu imprezy, ale z reguły jest ona wtedy wyższa niż przy przedpłacie.
nigdzie nie napisałem że mam zamiar startować w jakiś konkursach, wyścigach czy czym tam jeszcze. wtedy było by oczywiście nie uczciwe przyjechać, nie płacić, pościgać się i wrócić.Misiek pisze:Fabian, chciałbyś przyjechać jedynie w piątek? Lotnisko z całą obsługą pomiarowo- medyczno- sanitarną + gadżety to największy koszt imprezy. Myślę, że uczciwie było by, gdybyś opłacił składkę zlotową. Na pewno pojawi się opcja wjazdu i opłaty składki w dniu imprezy, ale z reguły jest ona wtedy wyższa niż przy przedpłacie.
Po prostu chciał bym zajrzeć w jeden dzień poznać ludzi pogadać - tyle.
www.AUTOFAB.pl
AUTOFAB na FB
www.AUTOFAB.pl
AUTOFAB na FB
Fabian, wjazd do ośrodka nie jest zamknięty (na lotnisko tak). Nikt nie zabroni Ci przebywania na jego terenie.
no to super, w któryś dzień na pewno zajrzę, alkoholu kosztować raczej i tak nie będęZapraszamy w dni nie lotniskowe zatem. W czwartek wieczorem jest powitanie
tego właśnie nie wiedziałem, myślałem że ośrodek na czas zlotu będzie zamknięty.Fabian, wjazd do ośrodka nie jest zamknięty (na lotnisko tak). Nikt nie zabroni Ci przebywania na jego terenie.
dziękuję za informację

www.AUTOFAB.pl
AUTOFAB na FB
www.AUTOFAB.pl
AUTOFAB na FB
uleńka od dwóch lat była 90 PLN, ale jest inflacja i stąd podwyżki. Uwierzcie, że nikt z nas ani grosza z tego nie ma.
Przy okazji informuję, że na miejscu jest możliwość płatności kartą. Zarówno za mieszkanie jak i posiłki. Można również sobie zamówić obiady i śniadania. Grille są ok o ile stoją w bezpiecznych miejscach.
Przy okazji informuję, że na miejscu jest możliwość płatności kartą. Zarówno za mieszkanie jak i posiłki. Można również sobie zamówić obiady i śniadania. Grille są ok o ile stoją w bezpiecznych miejscach.
to najprostsze z możliwych pytańbombel pisze:Grille są ok o ile stoją w bezpiecznych miejscach.

Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs

Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Ta sama sytuacja u mnieChemik pisze:No ja na zlot wpłace normalnie,tylko nie wiem ile dni tam będe i kiedy przyjadę,dlatego pytałem o namioty,ciul tam prima tez wygodna hehe,bo może juz w czwartek przyjadę,a może w piatek rano i w sobote odjazd,dlatego nie bardzo mi wykupywać domek,ciul tam jakoś poradzę sobie

W10 2.0SLX-sold
P10 2.0eGT-crash
P10 2.0eGT-race
P10 1.6SRI-sold
P10 2.0eGT-sold
P10 2.0LX-daily
P10 1.6 SRI-crash
N14 GTI-sold
G20-daily
W10 2.0-race
200sx s13-reborn
P10 eGT-daily
P10 2.0eGT-crash
P10 2.0eGT-race
P10 1.6SRI-sold
P10 2.0eGT-sold
P10 2.0LX-daily
P10 1.6 SRI-crash
N14 GTI-sold
G20-daily
W10 2.0-race
200sx s13-reborn
P10 eGT-daily
hmm a mnie zastanawia jedna rzesz, z grupy podkarpackiej jak na razie niestety nikt nie wyraził chęci wybrania się na zlot więc pewnie będę ja plus moja kobita, nikogo w zasadzie nie znam, tylko z forum i jak z domkiem zrobić? bo hotel to troszku droga rzecz 
z domkami typu Brda mam nie miłe wspomnienia
co roku jeżdżę i korzystam z takich w jednym z firmowych ośrodków i raz mnie dość dotkliwie, zagnieżdżone w domku szerszenie pożądliły
ale mialo to miejsce tylko raz więc myślę że trauma minęła 

z domkami typu Brda mam nie miłe wspomnienia

Było:
-Mazda 323F BA (Z5)
-Ford Mondeo mk1 4X4 - które bokiem latało
-honda concerto 1.8TD
-A32
Jest:
Primera W10
Primera P12
Sunny N14 GTi - moja miłość
Audi S6 C5 MTM