jeśli chodzi o naklejki to znajomy mówi że wszyscy biorą te z plotera.... i w sumie zastanawiam się czemu sitodruk jest lepszy... przecież jak się zniszczy naklejka to można kupić nową partię
 no ale nie będę się sprzeczał
 no ale nie będę się sprzeczał  jutro znajomy jeszcze dowie się dokładniej co i jak i napisze mi jutro. Te moje naklejki z boczku wszystkie były jak mi się wydaje zwykłe z plotera... i ta nissanklubu też przecież nie była metodą sitodruku
 jutro znajomy jeszcze dowie się dokładniej co i jak i napisze mi jutro. Te moje naklejki z boczku wszystkie były jak mi się wydaje zwykłe z plotera... i ta nissanklubu też przecież nie była metodą sitodruku  a wszystko ładnie się trzyma =D no i nie trzeba wycinać folii naokoło
 a wszystko ładnie się trzyma =D no i nie trzeba wycinać folii naokoło 
Twój post Asahi wyglądał jak jakaś MEGA REKLAMA spotów
 ale co prawda to prawda... nic nie zostało wypaczone
 ale co prawda to prawda... nic nie zostało wypaczone  tylko nie ma w opisie, że jak pojechałeś to zrobiliśmy ze 3 kółeczka wokół latarni co było idealnym zwieńczeniem tego spotu
 tylko nie ma w opisie, że jak pojechałeś to zrobiliśmy ze 3 kółeczka wokół latarni co było idealnym zwieńczeniem tego spotu 

np. tak między 14:00 a 15:00?
  np. tak między 14:00 a 15:00?   

...i to już zmienia postać rzeczy
 ...i to już zmienia postać rzeczy