wg mnie MOTIP do felg (malowałem tym różne materiały i zawsze efekt b.dobry, ale najważniejsze jak zawsze PRZYGOTOWANIE POWIERZCHNI).killer2000 pisze:jakim lakierem prysnąć żeby połysk był
LINK
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon
wg mnie MOTIP do felg (malowałem tym różne materiały i zawsze efekt b.dobry, ale najważniejsze jak zawsze PRZYGOTOWANIE POWIERZCHNI).killer2000 pisze:jakim lakierem prysnąć żeby połysk był
Odbłyśniki nie są pomalowane w całości tylko te części, które nie odpowiadają za świecenie.snuffkodzak pisze:Scooter co do odbłyśników jak są całe pomalowane to nie ma problemu z przejściem przeglądu i misiaki sie nie czepiają ?
Dzięki za pozytywną ocene.zuh pisze:SCOOTER, dla mnie super to wygląda
Jaki masz kod lakieru?
Chyba nie, ale coś cżyje że będziesz pierwszy?!dzkzsl pisze:[url=http://img339.image
shack.us/img339/3170/kuuva1.jpg]Obrazek[/url]
Super to wygląda w P11.144.
Zrobił już ktoś z Was coś takiego?

Mam oryginalnego GT TOP SPORTA.zuh pisze:SCOOTER, masz oryginalną GT? Ja też mam BR7 i się ale nie mam oryginalnego GT tylko przerobionego. Zastanawiałem się czy GT wychodziły w takim kolorze.
Delikatna różnica jest bo odbłyśniki mam wypalone i jak przygotowywałem do malowania to powycierał się troszkę odbłyśnik(zrobił się matowyzuh pisze:Nie ma różnicy w świeceniu na tych Twoich lampach? Chodzi mi o tym jak świecą przed malowaniem a jak po malowaniu?
 ) ale nie ma tragedii w świeceniu i problemów z przeglądem.
 ) ale nie ma tragedii w świeceniu i problemów z przeglądem. 

ale to już było wcześniej. Przy rozklejaniu kierunku trzeba uważać aby nie połamać klosza bo jest dosyć kruchy.
 ale to już było wcześniej. Przy rozklejaniu kierunku trzeba uważać aby nie połamać klosza bo jest dosyć kruchy.

Ja na swoich latam co dzień i nie narzekam.laszlo pisze:Na codzień to chyba nie przejdzie
Moim zdaniem lepiej pomalować. Folia to tak powiem że projekt odwracalny.Folia aut i mamy fabryczną lampe ale czy o to chodzilaszlo pisze:te lampy są super ale one są oklejone ciemną folią a nie malowane w środku.