[ Primera] P11 SR20DE `97
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
- radziejwwl
- fanatyk nissana
Kurde wiecie co , ja niby mam sprezyny z tyłu orginał a przod glebe , a ciagle mnie wku.. ze samochod jest przechylony na lewo , od tyłu patrzac , moze to cos o to chodzi ?
viewtopic.php?p=258066#258066 - Moja turbawka 

SCOOTER pisze:U mnie patrząc od tyłu na auta to bardziej na prawo się przechyla
radziejwwl pisze:Kurde wiecie co , ja niby mam sprezyny z tyłu orginał a przod glebe , a ciagle mnie wku.. ze samochod jest przechylony na lewo , od tyłu patrzac , moze to cos o to chodzi ?
poziomice na spota zabierzcie ze sobą to sprawdzimySCOOTER pisze:Ja jak obniżyłem to też nic nie zauważyłem żeby się coś przesunęło, tylko mam wrażenie jakby jedna strona z tyłu była niżej niż druga.

Dark Shadow
- radziejwwl
- fanatyk nissana
- radziejwwl
- fanatyk nissana
- Dreams
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Właśnie miałem to samo w p10 i w p11 ale jak zrobiłem zawieszenie całe w p11 to juz tego nie ma a przechylało mi sięradziejwwl pisze:Kurde wiecie co , ja niby mam sprezyny z tyłu orginał a przod glebe , a ciagle mnie wku.. ze samochod jest przechylony na lewo , od tyłu patrzac , moze to cos o to chodzi ?

dziś postanowiłem wyjąć w końcu lampy rozkleić je pomalować kierunki na pomarańczowo. skończyło się tym że urwałem jedno mocowanie rozwaliłem sobie palec a lampy siedzą jak siedziały odkręciłem 3 śruby i nic. są tak mocno spasowane że bez poluzowania zderzaka się nie obejdzie. ale to zostawię jak zrobi się cieplej... a teraz zacznę przygotowywać zderzak do malowania
Przyznam, że nieśmiało czekam, aż ktoś pomaluje/zrobi folią kierunki. Sam się zastanawiam nad tym, jakby to wygladało. No nic, trzeba jeszcze poczekać 

Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
tu masz moją inspirację, dodam że mój samochód jest tego samego koloru i efekt zajebistości potęgują JDMowe lampy ale na swoje też mam plan
jak się tylko uporam z wyjęciem lamp to biorę się za malowanie
Regulamin paragraf 2, ustęp 5, litera b: jeżeli odpowiadamy na ostatni post w temacie to nie cytujemy go wcale, chyba że odpowiedź dotyczy jakiegoś fragmentu, wtedy cytujemy tylko ten fragment
jak się tylko uporam z wyjęciem lamp to biorę się za malowanie
Regulamin paragraf 2, ustęp 5, litera b: jeżeli odpowiadamy na ostatni post w temacie to nie cytujemy go wcale, chyba że odpowiedź dotyczy jakiegoś fragmentu, wtedy cytujemy tylko ten fragment
Ostatnio zmieniony 2013-03-27, 20:19 przez Seba WWA, łącznie zmieniany 1 raz.
Seba WWA Musisz poluzować zderzak.Niedań sobie urwać ręki, ale uważam że po zewnętrznych stronach lamp na dole jest śruba trzymająca ja. Podejrzewam, że da się podejść do nich zdejmująca lub luzując obudowy pod silnikiem. To są takie przebłyski z ostatniego modzenia przy dolocie.
Jak coś dzwoni jak wiosna zawita, sądzę że damy rade ogarnąć sprawę 

Nie wiem czy to wina mojej przeglądarki, czy czego, ale nie widzę zdjęcia w Twoim poście. Ale wiem, o którym aucie mówisz (jest parę stron wcześciej).
JDM'owe lampy same w sobie 'robią robotę' i dlatego nie chciałbym patrzeć na kierunki przez ich perspektywę. Może warto byłoby pomalować środki lamp głównych też na pomarańczowo? Chyba zacznę się rozglądać za jakimś mistrzem od photoshopa
Pozdrawiam
JDM'owe lampy same w sobie 'robią robotę' i dlatego nie chciałbym patrzeć na kierunki przez ich perspektywę. Może warto byłoby pomalować środki lamp głównych też na pomarańczowo? Chyba zacznę się rozglądać za jakimś mistrzem od photoshopa

Pozdrawiam
Podróże małe i duże
- komorokoro
- fanatyk nissana
- Kontakt: