Ford Fokus I po fl, 2003 r, 1.8 TDCI, 100 konna w wersji rodzinnej .. zwanej popularnie kombi

Autko mam od kwietnia 2007 - kolor za cholere mi się nie podobał ale jak to brat powiedział ... kolorem sie nie jeździ

Jest to wersja X-100 - okazjonalna na 100 lecie forda - występowała tylko w Polsce. Oczywiście salon polska, niebita aczkolowiek malowane było kilka elementów.
Na pokładzie jest:
- 4 airbagi,
- szyby elektryczne przednie,
- elektryczne, podgrzewane lusterka,
- maulana klima,
- komputer pokładowy,
- centralny z alarmem,
- regulacja kiery w dwóch płaszczyznach,
- regulowne siedzisko kierowcy,
- radio fabryczne z CD,
- halogeny.
Z napraw jakie wykonalem w czasie przejechania nią ponad 60 tyś to wymiana czujnika położenia wałka rozrządu, wymiana tarcz i klocków z przodu oraz klocków z tyłu, linki ręcznego, chłodnicy klimy - dziurawa od kamulca, naprawa zaworu sterowania regulacją zmiany geomertii łopatek turbiny i dokładnie rok temu wymieniałem wtryski.
Zmiany ... nie było tego dużo bo miałem ja sprzedać ale później z żoną stwierdziliśmy, że przyda się drugie auto ( tak kupiliśmy micre ) więc kaska sie przykróciła a foka została.
Pierwsze co to alu - zakupiłem w dobrej cenie 15" Cannonica,oponki 195/55 później białe boczne kierunki, oraz lotkę na tylną klapę ... a teraz czekam na przesyłkę skórzanej kiery.
Całkiem niedawno zdecydowałem się na polepszenie osiągów u Kreatora Mocy w Wawie ...
Wykresik poniżej - lata całkiem śmiało

Na chwilę obecną autko ma złożone 205/50 R16 felgi aluteca - ale chybe je sprzedam bo jakoś komfort jazdy spadł i na dołkach obciera tył.
Audio - sterowanie poprzez fabryczne radio i skrzynka w bagarku .. Kondzioł leży i czeka na wolny czas aby go zamontować. Dystanse do przednich drzwi z mdf tez ...

kilka starszych fotek - na których nie ma jeszcze lotki i na 15".