Czekam na wypowiedzi innych

Ooo dobry pomysl jestem ZANiewinna pisze:Witam wszystkich, następny spot 1 lutego - piąteczeeek - proponuje spot karnawałowy
Czylii
( tańczoco - pijacki).
-----------------------------------------------------
1. Szukamy lokalu
nie chcę się mieszać w wasze interesy- ale,... prawda jest taka że spot klubu motoryzacyjnego powinien odbywać się przy udziale samochodów a najlepiej by były to samochody marki klubu na którego spocie akurat jesteśmyNiewinna pisze:Bombel, proszę Cie nie mieszaj- oki?
Czekam na wypowiedzi innych
A moze tam gdzie ostatnio czy tam gdzie byl pierwszy strzal co Sebo prowadzilNiewinna pisze:Nie chce mi sie pisać tego samego wciąż...
Z resztą to i tak nie jest miejsce, na takie dyskusje...
Temat pozostawiam do obgadania na spocie- Pierwszo- piątkowym
Jeszcze tylko dodam,że jeśli ktoś nie miał ochoty przyjeżdżać na spot %- to po prostu nie przyjeżdżał- bądź jechał do nory ( o ile to był spot zimowy).
--------------
A decyzje i tak podejmuję JA![]()
Możecie mnie już nie lubić- ja się nie pchałam na moderatorkę grupy.
-------------
Temat zamykam na forum
------------
Proszę szukać lokalu- pubu na spota %
Jestem za aczkolwiek czasami można by zrobić % w pierwszy piątek . Tak jak napisał LawinaBaSsGrU pisze:nie chcę się mieszać w wasze interesy- ale,... prawda jest taka że spot klubu motoryzacyjnego powinien odbywać się przy udziale samochodów a najlepiej by były to samochody marki klubu na którego spocie akurat jesteśmyNiewinna pisze:Bombel, proszę Cie nie mieszaj- oki?
Czekam na wypowiedzi innych. jestem za tym aby spoty pozostały spotami, a spotkania % pozostały spotkaniami %, a spotkania East side pozostały spotkaniami w pizzerii. w takim układzie każdy będzie miał możliwość dokonania wyboru jaki typ spotkania mu pasuje.
mam nadzieję że nikogo nie uraziłem
lawina pisze:ejjjj no... bez przesady, od lat co kilka miesiecy spot jest bez samochodow.... to juz tradycja pozatym nawet jak przyjezdzacie tymi samochodami.... to po co? nie kojaze zebym widzial ludzi zagladajacych sobie pod maski i tlumaczacych co to ostantnio nie zrobili... itp itd... przejazdow przez miasto tez nie robimy, na jakies miejscowki tez nie jezdzimy. Tylko przyjezdzamy, parkujemy i stoimy w koleczkach/przy grillu i rozmawaimy. Nie widze problemu, zeby pogaduchy raz na kilka miesiecy przeniesc pod dach i wygodnie sie rozsiasc i pogadac przy piwie zamiast marznac w norze.
No jedyny problem jaki moze sie pojawic, to taki, ze na %spot poprostu nie mozna przyjechac samochodem i trzeba przewiezc leniwe dupsko komunikacja miejska
Myślę , że tą wypowiedzią przegiąłeś. NissanZone to klub nie tylko użytkowników , ale i miłośników Nissana. Po za tym nigdy nie wiesz co Cię czeka , też kiedyś możesz być użytkownikiem innego samochodu niż Nissan. Jeśli chcesz wiedzieć to chciałem kupić Nissana , ale nie mogłem sobie pozwolić na poszukiwania dobrego egzemplarza pół roku. W dwa miesiące nie znalazłem.BaSsGrU pisze: prawda jest taka że spot klubu motoryzacyjnego powinien odbywać się przy udziale samochodów a najlepiej by były to samochody marki klubu na którego spocie akurat jesteśmy.
chyba masz problem z czytaniem ze zrozumieniemManiek-ol pisze:Myślę , że tą wypowiedzią przegiąłeś
Ty to luzak Gosc jestes WieshaqWieshaq pisze:Nie tylko w czapkeradziejwwl pisze:A co do marki to Wieszak przyjezdza rowerem i pie...li w czapke.
A wątek Ci wytłumaczę na spocie.bombel pisze:Ja nie wprowadzam nic. Proponuje tylko by zawsze był jeden samochodowy
też się z tym zgadzam, tak było zawsze i to stało się jak już było pisane tradycją - i chwała Bogu.Szymeq pisze:a jestem za tradycja - tak było odkąd pamiętam ... 2x w roku spoty pierwszo piątkowe były %%%%%%. Nie zawsze można było dotrzeć komunikacją więc siedziałem na soczku.
Popieram Lawinę i Niewinną i chciałbym abyśmy tego nie zmieniali.
Kto ma chęć jedzie do nory, inni jadą do wyznaczonego miejsca i albo piją albo piją ...
Tomek g35c pisze:Fajnie to znaczy że mogę wpadać na spoty jako miłośnik POKOJU i marki Nissan!
Amen
Kaiser pisze:Szanujemy sie i nikt nikogo popedzac nie bedzie
Wiec milosnicy nissana laczmy sie
Dziekuje za Uwage
I do spota
A wiec do SPOTÓWNiewinna pisze:Tomek g35c pisze:Fajnie to znaczy że mogę wpadać na spoty jako miłośnik POKOJU i marki Nissan!
AmenKaiser pisze:Szanujemy sie i nikt nikogo popedzac nie bedzie
Wiec milosnicy nissana laczmy sie
Dziekuje za Uwage
I do spota
Oczywiście zapraszam wszystkich posiadaczy Nissanów oraz miłośników Nissana na spoty