Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Bo ja mam całe auto do malowania i właśnie chciałem przemalować na taki jak Twój. Ale właśnie nie chciało mi się rozbierać i wyciągać wszystko. Na razie mam pomysł żeby pomalować takim samym lakierem tylko że metalicznym (aktualnie mam zwykły)
Czekam na fotki jak to wygląda z otwartą maską. Swoją drogą to może fajnie wyglądać.
zuh, ale chcialbys pomalowac na kolor jak mialem wczesniej czy na ten czarny mat co mam? jesli chodzi pod maska to roznicy za duzej nie widac bo i tak mialem ciemny kolor co innego jak bys mial bialy to wtedy wudac;p
[ Dodano: 2013-01-04, 21:19 ] killer2000, wiem juz tam bylem ale nei wyrobie sie;p Modzelitto, u to chyba si enei spotkamy bo mnei juz nei bedzie a sprawdzil bym sie z twoja VVL xD
Jak kto woli zacznij moze od maski a potem sam zdecudujesz czy cale auto lub w moj pierwszy kolor;p a jesli chodzi o numer to nie problem przesunac;p problem to zrobic zdezak a ja go robilem 2 tyg ponad;p zeby nie bylo sladu po wcieciu w zdezaku na środku na numer rejestracyjny
a mi się nie podobają kolorowe samochody z czarnymi maskami. Albo grubo albo wcale. Mógłby i wałkiem malować, byleby wyglądało. Jednemu sie podoba, drugiemu nie, ale wszyscy zgodni że FAŁ ŁE jest ok
Tylko mi nie mów że z tyłu przy tym kolorze nadal są lampy a'la Lexus
Ale ogółem duży plus bo się wyróżnia !
~~->Usługi Transportowe<-~~
Wysyłka paczek już od 20.00zł na terenie całego kraju Zagadaj do mnie na PW bądź pod numer telefonu 0-666-039-376:) pozdrawiam!!
Tico turbo soooooon
NissanDreams pisze:Seboo991, lampy wskocza z g20 na tyl i na przód
łuuuff
Wysyłka paczek już od 20.00zł na terenie całego kraju Zagadaj do mnie na PW bądź pod numer telefonu 0-666-039-376:) pozdrawiam!!
Tico turbo soooooon
To powiem tak: więcej fot żeby to było widać jak wyszło przód i tył
Ogólnie koncepcja fajna kolor nawiązuje do Mara turbo Primery i mi się to widzi jak najbardziej żeby nie było zbyt kolorowo to jednak te pomarańczowe kierunki w błotnikach trochę rażą i w zderzaku mimo wszystko gdybym ja to robił to zostawiłbym halogeny dodają one chyba trochę agresji i szyku
Sajmooon, halogeny mam tylko jeszcze nei zalozylem a biale kierunki tez chce zmienic tylko pierw musze jakies biale dopasc:) ale trafne spostrzerzenie:P
NissanDreams pisze:Sajmooon, halogeny mam tylko jeszcze nei zalozylem a biale kierunki tez chce zmienic tylko pierw musze jakies biale dopasc:) ale trafne spostrzerzenie:P
No niby tak ale jak zamontujesz te lampy od G20 z przodu to będzie tak wszystko w miarę ciemno więc np białe kierunki lekko przyciemnione też powinny dać nieźle radę z wyglądem
a tak w ogóle to Dreams nie jesteś przypadkiem pierwszy z VVL pod maską w p11?
Tico turbo soooooon
NissanDreams, No bo przejrzałem forum i są tylko p11.144 z VVL'em pod maską więc wydaje mi się że na forum jesteś pierwszy
Tico turbo soooooon