Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Jako że nowy rok nastał, a i na sb widzę jakieś zainteresowanie już tematem to proponuję jak co roku zrobić pogaduchy o pomysłach, zastrzeżeniach itp Ja się pytam gdzie bo na wache muszę odłożyć i nie wiem wiela
Ostatnio zmieniony 2013-01-02, 20:24 przez Pawel18PL, łącznie zmieniany 1 raz.
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
to ja podziękuje na wstępie
że tak coś powiem:
Borsk chyba odpada niestety ze względu na zamknięte lotnisko (tak słyszałam)
Japonia ok jeśli ktoś zafunduje nam bilety
Charzykowy ok bo mamy blisko
chyba że południe coś zadziała
to mówiłam ja...
To jest ten Borsk koło starogardu gdańskiego kurcze 570km w jedną stronę, może coś bardziej w centrum Polski coby nie trzeba było przez 2/3 kraju popylać
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
Pawel18PL pisze:Ciekawe czy w ułęży mają zajęty termin na 30 maja
Jak już to 1 czerwca bo to piątek przecież
Co do Borska to w zeszłym roku odbywały się tam zawody SRT ale nie znany jest mi dokładny status tego lotniska.
To panowie zorganizujcie cos na Poludniu. Co roku ludzie narzekaja, ze znow Polnoc etc. etc., ale jakos nikt nie kwapi sie by cos ogarnac w Waszych rejonach.
No i widzę że jak co roku pitu pitu, zlot może odbyć sie wszędzie byle było się gdzie pościągać i oczywiście baza noclegowa na minimum 150-180 osób nie dalej jak 20-40 km