Łódzka Grupa
- killer2000
- fanatyk nissana
- sunniaczkowa
- nowy na forum
hehe dogrywka będzie, bo założenia realizuje się od początku do końca. Poza tym jeżeli jesteś pewny swej wygranej, to przecież nie masz się czego obawiać a tydzień nie powinien Cię zbawić...killer2000 pisze:nie Anka dogrywki nie bedzie czytaj posty uważnie

Ja natomiast zauważyłam, że nigdy wcześniej na obecnego moderatora się nie skarżyłeś, więc nie rozumiem skąd teraz to oburzenie, doprowadźmy sprawę do końca i będzie po problemiekiller2000 pisze:ale nie wiem czy załuważyłaś dlaczego sa wybory nowego moda

Na prośbę Sunniaka (telefoniczną - jest w pracy i nie może sam tego zrobić)
uruchamiam niniejszym "drugą turę" -
Wpisujcie Wasz "typ" normalnie w postach
CZAS - 2 dni !
PS:Nie głosujcie na mnie proszę .. przemyślałem temat i na razie (z przyczyn "różnych") nie będę miał wystarczająco czasu aby zaopiekować się grupą.. a nie chciałbym podejmować się czegoś i dać ciała..
uruchamiam niniejszym "drugą turę" -
Wpisujcie Wasz "typ" normalnie w postach

PS:Nie głosujcie na mnie proszę .. przemyślałem temat i na razie (z przyczyn "różnych") nie będę miał wystarczająco czasu aby zaopiekować się grupą.. a nie chciałbym podejmować się czegoś i dać ciała..
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
Niech te słowa przemówią Wam do rozsądkukiller2000 pisze:czyli co moge juz skakac do góry kiedy macie wolne terminy trzeba to oblać imprezka u mnie wszyscy zaproszeni![]()
![]()

W10 2.0SLX-sold
P10 2.0eGT-crash
P10 2.0eGT-race
P10 1.6SRI-sold
P10 2.0eGT-sold
P10 2.0LX-daily
P10 1.6 SRI-crash
N14 GTI-sold
G20-daily
W10 2.0-race
200sx s13-reborn
P10 eGT-daily
P10 2.0eGT-crash
P10 2.0eGT-race
P10 1.6SRI-sold
P10 2.0eGT-sold
P10 2.0LX-daily
P10 1.6 SRI-crash
N14 GTI-sold
G20-daily
W10 2.0-race
200sx s13-reborn
P10 eGT-daily
- killer2000
- fanatyk nissana
- killer2000
- fanatyk nissana
- killer2000
- fanatyk nissana
Kwietas juz Ci odpowiadam nawet z rymem pojade zgoda buduje ale Anka ją ruinuje
a nowy moderator musi tu trochę posprzątać bo chciał bym z innym osobami chetnie porozmawiac na forum które nie zaglądają tu z wiadomej przyczyny

Honda boy: "NO! How can I lose to a Nissan!? I got vtec w/ 200+ hp... What? Torque, you say?? WTF is 'torque'?"
ja przepraszam, ale czy
[center]TO PIERD*****NIE O SZOPENIE CIĄGNĄCE SIĘ TUTAJ OD KILKU DNI I W ZUPEŁNOŚCI NIE ZWIĄZANE Z WYBOREM MODERATORA ALBO ZE SPOTKANIAMI MOGLIBYŚCIE PROWADZIĆ NA POGADUCHACH A NIE SPAMOWAĆ BEZ SENSU TUTAJ
JAK BYŁO UZGADNIANE TEN TEMAT SŁUŻY DO MÓWIENIA O SPOTKANIACH I SPRAWACH ZWIĄZANYCH Z FUNKCJONOWANIEM GRUPY A NIE DO SPAMOWANIA I NABIJANIA SOBIE POSTÓW
[/center]
mówi o tym ostatnia linijka pierwszego postu w tym temacie 
[center]TO PIERD*****NIE O SZOPENIE CIĄGNĄCE SIĘ TUTAJ OD KILKU DNI I W ZUPEŁNOŚCI NIE ZWIĄZANE Z WYBOREM MODERATORA ALBO ZE SPOTKANIAMI MOGLIBYŚCIE PROWADZIĆ NA POGADUCHACH A NIE SPAMOWAĆ BEZ SENSU TUTAJ

JAK BYŁO UZGADNIANE TEN TEMAT SŁUŻY DO MÓWIENIA O SPOTKANIACH I SPRAWACH ZWIĄZANYCH Z FUNKCJONOWANIEM GRUPY A NIE DO SPAMOWANIA I NABIJANIA SOBIE POSTÓW

Ostatnio zmieniony 2012-12-12, 11:42 przez Krissu, łącznie zmieniany 7 razy.
była Primera P11 SLX 96' 1,6 16V 99KM
była Primera WP12 Visia 05' 1,8 16V 116KM
jest Duster IFL Black Shadow 17' 1,6 16V 114KM
była Primera WP12 Visia 05' 1,8 16V 116KM
jest Duster IFL Black Shadow 17' 1,6 16V 114KM
to Sunniak zadecydował ostatecznie o takiej formie .. stąd mój post wyżej ..Ryba pisze:Jeśli ma być dogrywka to proszę bardzo ale " ainnkaa " zróbmy to na zasadzie ankiety
Moim zdaniem jest to bez sensu i idą za tym nie w tle różne zagrożenia które mogą psuć relacje w grupie.
Głosowanie moim zdaniem powinno się odbyć w formie ankiety.
Bardzo proszę aby moderator przemyślał jeszcze sprawę.
EDIT
Ania sorry, z całym szacunkiem jednak spójrz na ilość głosów oddanych w tym głosowaniu, to nawet nie jest 1/5 wszystkich z Łódzkiej
Głosowanie moim zdaniem powinno się odbyć w formie ankiety.
Bardzo proszę aby moderator przemyślał jeszcze sprawę.
EDIT
Ania sorry, z całym szacunkiem jednak spójrz na ilość głosów oddanych w tym głosowaniu, to nawet nie jest 1/5 wszystkich z Łódzkiej

Ryba, pytam zatem ponownie, czy ustalając ankietę można ograniczyć udział w niej tylko dla łódzkiej grupy? Chodzi mi o to czy nikt spoza nie będzie mógł w niej brać udziału. Nie interesuje mnie ilość, intersują mnie zainteresowani 
I nie rozumiem co złego jest w jawnym wyborze moderatora
edit: ok widzę, że ankieta już jet także możecie oddawać głosy pokryjomu.

I nie rozumiem co złego jest w jawnym wyborze moderatora

edit: ok widzę, że ankieta już jet także możecie oddawać głosy pokryjomu.

Narodzie
! 
kontaktowałem się z Sunniakiem i piszę co następuje
Sunniak zmienił zdanie i dla zachowania pozytywnej atmosfery w Grupie głosowanie odbędzie się za pomocą znanej i lubianej ankiety
(którą na prośbę Sunniaka uruchomiłem)

kontaktowałem się z Sunniakiem i piszę co następuje

Sunniak zmienił zdanie i dla zachowania pozytywnej atmosfery w Grupie głosowanie odbędzie się za pomocą znanej i lubianej ankiety

(którą na prośbę Sunniaka uruchomiłem)
sorry .. za "ględzenie" .. ale pozwoliłem sobie na wszelki wypadek zrobić "screena" wyników pierwszego głosowania (dla potomnych) , aby każdy miał wgląd

ahhh ta ankieta... myślę że nie wyszła z tego lista zaufania jak to określane było wcześniej lecz pewnego rodzaju rywalizacja z którą nie do końca się zgadzam. Powstała impulsywnie i rozwinęło się wiele niepotrzebnych wątków, niektórym to się widać spodobało.
Owszem, powiew świeżości jest OK, sama zmiana moda OK.
Może miał by sens pomysł corocznego wyboru moderatora grupy. Na podobnej zasadzie co teraz dla osób chętnych np. od nowego roku. Jest czas aby dany człowieczek się wykazał zainteresowaniem, uczestniczeniem w wątkach na forum, jest Zlot, dużo spotów wakacyjnych, czas na imprezy itd. każdy ma takie same szanse. Jeśli ktoś się nie sprawdzi w następnym roku szansę dostaje kolejny chętny. Jeśli ktoś odejdzie z grupy z różnych przyczyn wtedy wybory "nadzwyczajne"
Wiadomo, że ludzie się wypalają, życie się zmienia i dochodzi obowiązków, kobieta, nieraz dzieci itd.... głos oddam ale warto by zastanowić się nad w/w.
1. Młody
2. Cubuś
3. Misiar90
4. Ania z Rodzinką (może)
5. Neptune
6.
7.
8.
9.
Owszem, powiew świeżości jest OK, sama zmiana moda OK.
Może miał by sens pomysł corocznego wyboru moderatora grupy. Na podobnej zasadzie co teraz dla osób chętnych np. od nowego roku. Jest czas aby dany człowieczek się wykazał zainteresowaniem, uczestniczeniem w wątkach na forum, jest Zlot, dużo spotów wakacyjnych, czas na imprezy itd. każdy ma takie same szanse. Jeśli ktoś się nie sprawdzi w następnym roku szansę dostaje kolejny chętny. Jeśli ktoś odejdzie z grupy z różnych przyczyn wtedy wybory "nadzwyczajne"

1. Młody
2. Cubuś
3. Misiar90
4. Ania z Rodzinką (może)
5. Neptune
6.
7.
8.
9.
Nissan Primera SR20DE+T