Już nie lubię Twoich dzieci!ainkaa pisze: Szelmy inaczej mi zaplanowały niedzielę.![]()
Łódzka Grupa
- killer2000
- fanatyk nissana
-
ainkaa
- killer2000
- fanatyk nissana
- sunniaczkowa
- nowy na forum
tak czytam sobie... czytam to forum i zastanawia mnie fakt, o co tyle krzyku? że ankieta brzydka, że jedni chcą inni nie chcą modować- ważne, że większość chce zmian, a to jaką formę ma postać głosowania jest BZDETĄ
Skubzik dobrze zaznaczył, że taka ankieta pozwoli wyłonić osobę najbardziej lubianą lub oczekiwaną na to stanowisko, nieważne jest ile osób na tej liście się znajduję, bo każdy swój rozum ma i widzi, kto się w miarę nadaje a kto nie... radzę przestać przeżywać, tylko oddać swój cenny głos i czekać na wyniki... osobiście również się nie mogę doczekać końca tej niebywałej akcji i momentu kresu wiecznych pretensji... i mam nadzieję, że w końcu ktoś poruszy na tyle serca klubowiczów, że będą prosić się o spoty nawet 2 razy w tygodniu
trzymam kciuki za każdego kandydata i pozdrawiam
AMEN
uuu może być groźnievixo pisze:kumpli z wioski
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
ojej, tyle osób się zapowiedziało na spot, a mnie nie będzie... Jeszcze pare osób chce "coś nie coś" skosztować to już w ogóle 
P11 Turbo Diesel Intercooler <-- klik
-
ainkaa
pod tym też się podpisujęsunniaczkowa pisze:radzę przestać przeżywać, tylko oddać swój cenny głos i czekać na wyniki... osobiście również się nie mogę doczekać końca tej niebywałej akcji i momentu kresu wiecznych pretensji... i mam nadzieję, że w końcu ktoś poruszy na tyle serca klubowiczów, że będą prosić się o spoty nawet 2 razy w tygodniu
Zrobię sobie kilka fot na tle 3 nissanów z gazetą, z bieżącą datą, w rękuKwietas pisze:Oj Aneczko, zrobisz suprajsowoniespodziewaniekontrolna wizyte na spocie, na ktorym beda ze 3 osoby i pozniej nikt Ci nie uwierzy, ze w koncu przyjechalas.
1. Młody
2. killer2000
3. wroniu
4. ANDREW
5. Serwises
6. Neptune
7. Misiar90
8. vixo [O ile zima nie zaskoczy i GieTek da się wkońcu wystroic]
9.Kwietas (może)
Po co tam jedziesz w ogóle? 
2. killer2000
3. wroniu
4. ANDREW
5. Serwises
6. Neptune
7. Misiar90
9.Kwietas (może)
To nie jedź.Wiooreck pisze:ojej, tyle osób się zapowiedziało na spot, a mnie nie będzie... Jeszcze pare osób chce "coś nie coś" skosztować to już w ogóle![]()
-
ainkaa
-
ainkaa
- sunniaczkowa
- nowy na forum
-
ainkaa
sam zaś nic nowego nie wnosisz do grupy, oprócz nadmiernego krytykanctwa...sunniaczkowa pisze:myślę, że nie dlatego... głównym powodem jest fakt, iż strasznie lubisz być pretensjonalny i wytykać cudze błędy, szczególnie jak się nie daj Boże komuś coś przydarzy drugi raz...
sunniaczkowa, chylę czoła
-
ainkaa
Ciesz się Kamil, że Ciebie się nikt nie czepia 
Spot, Niedziela, 17:00, SS -2
1. Młody
2. killer2000
3. wroniu
4. ANDREW
5. Serwises
6. Neptune
7. Misiar90
9.Kwietas (może)
10. Ania (niespodziejkowatowo może)
11 kamil12 postara się być
Spot, Niedziela, 17:00, SS -2
1. Młody
2. killer2000
3. wroniu
4. ANDREW
5. Serwises
6. Neptune
7. Misiar90
9.Kwietas (może)
10. Ania (niespodziejkowatowo może)
11 kamil12 postara się być
-
ainkaa
Ja uważam że nie ma co podburzać atmosfery, po co nam to... na spocie można wymienić zdania kto ma coś do powiedzenia w temacie "modowania"
Krytykanctwo to w sumie wnoszenie czegoś do grupy
Niektórzy piszą o pierdołach, niektórzy nic nie robią, niektórzy coś tam się starają działać... ważne że chcą i są 
Krytykanctwo to w sumie wnoszenie czegoś do grupy
Nissan Primera SR20DE+T
- killer2000
- fanatyk nissana