Też o tym pisałem.wronek pisze:po drugie ankieta na którą może zagłosować (chyba że jestem w błędzie, na co licze) całe forum to głupota, bo na pewno będzie mnóstwo głosów dowcipnisiów oddane na chybil trafił.

tętą kwestie też chciałbym poruszyć, bo chyba nie każdy z listy chce się tego podjąć patrz JA.sunniak1.6sr pisze:przecież lista głosujących będzie skontrolowana . wroniu ją wiem że chciałbyś być jedynym kandydatem ale tak sie nie da. za tydzień zrobi sie dogrywkę trzech osób które dostaly największą liczbę osób
nie Ty, to kto?wronek pisze:bo chyba nie każdy z listy chce się tego podjąć patrz JA.
Wronek kociak?sunniak1.6sr pisze:Wroniu zawsze lubiles miauczec więc wcale sie nie dziwię że teraz to robisz.
ciekawie przynajmniej jestvixo pisze:Najlepiej właśnie by bylo żeby się zgłosili chętni i na nich głosować bo po co wybierać kogoś kto nie chce
podpisuję sie pod tymscubzik pisze:Oj tam .. może potraktujmy to jako listę "zaufania" grupy .. Może się okaże, że wygra osoba , która teoretycznie nie czuje się na siłach, ale Grupa ją zmobilizuje .. Sądzę, że ta sonda może wskazać lidera "charyzmatycznego" Grupy ... a potem zajmiemy się wyborem Moda
Osobiście jestem za określeniem długości "kadencji" Moda i regularne "wybory"
Wpadaj nie gadaj, nawet pociągiem.vixo pisze: [O ile zima nie zaskoczy i GieTek da się wkońcu wystroic]![]()
No daaawno nie było.misiar90 pisze:Będe na spocie i przywioze aparat, chyba dawno nie bylo zdjęć ze spotów![]()
W dellu?ainkaa pisze: że teraz to on ma nas w D....