Daj 2 cale od kolektora z jednym środkowym, przed ostatnim kolankiem daj 1,75 cala i końcowy też takiej średnicy i powinno być dobrze
[Sunny] [N14] Blue Arrow by lestant
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon, janusz, Zielkq
- sergiej
- fanatyk nissana
albo koncowy zrob na zamowienie ...gosc z poznania tanio robi na allegro ...jest paru kolegow ma taki wydech i ponoc dzwiek jest taki jaki sie zamowilo
tak poza tym podoba mi sie ten twoj słonecznik ...kolor super i stan też ...gdyby tylko nie te pomysły ktore mam wrazenie wypatrzyles na stoisku motoryzacyjnym w tesco
jakbym mial takiego ladnego sunnego to tylko gleba ladna koncoweczka no i wiadomo u sergiaja audio musi byc tez porzadne ...cos tam porobiles chociaz mogles najpierw na dzial car audio na forum wejsc kazdy by Ci xploda odradzil ...w tej cenie mozna duzo lepszy zestaw wlozyc ...
ewentualnie jakies stickery mozesz wstawic za to nikt Cie nie zgani bo to typowo japonskie
tak poza tym podoba mi sie ten twoj słonecznik ...kolor super i stan też ...gdyby tylko nie te pomysły ktore mam wrazenie wypatrzyles na stoisku motoryzacyjnym w tesco
jakbym mial takiego ladnego sunnego to tylko gleba ladna koncoweczka no i wiadomo u sergiaja audio musi byc tez porzadne ...cos tam porobiles chociaz mogles najpierw na dzial car audio na forum wejsc kazdy by Ci xploda odradzil ...w tej cenie mozna duzo lepszy zestaw wlozyc ...
ewentualnie jakies stickery mozesz wstawic za to nikt Cie nie zgani bo to typowo japonskie
BTW niezla miales historie z zakupem tego auta
... a teraz czekam na odpowiedzi na moje pytania
[ Dodano: 2012-06-21, 11:01 ]
Dokladnie jak Kolega sympatyczny napisal powyzej...delikatna gleba i ladna koncowka wydechu. Kliknij sobie linka do PJ w moim opisie i zobacz jaki mialem tlumik koncowy. Byl to rowniez Remus ale dedykowany do N14...
[ Dodano: 2012-06-21, 11:01 ]
Dokladnie jak Kolega sympatyczny napisal powyzej...delikatna gleba i ladna koncowka wydechu. Kliknij sobie linka do PJ w moim opisie i zobacz jaki mialem tlumik koncowy. Byl to rowniez Remus ale dedykowany do N14...
kolego tutaj jest tak że spora ekipa jest po prostu miłośnikami Nissana i wyznaje z zasady co wyprodukowała fabryka jest piękne i niech najlepiej takie pozostaje. Osobiście zgadzam się z tymi osobami... ale pewne upiększenia wychodzace poza szablonowe dodają auta uroku, niestety nie wszystkie. Mam nadzieję że spełnisz wszystkie swoje plany co do auta, byle byś po tym wszystkim nie spojrzał na auto i nie powiedział że nadaje się na ostatnie pare minut OPT dla teczki Tedego i dla pośmiewiska w necie. Życzę żeby swap na 2.0 się udał ( auto na pewno będzie wtedy jechało ) oraz żeby każda modyfikacja wizualna auta była ze smakiem i przymyślana.
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
dawno nic w temacie nie było więc są zdjęcia
sesja zimowa na al'u kołpakach

sesja zimowa na al'u kołpakach

Ostatnio zmieniony 2012-12-03, 10:19 przez lestant, łącznie zmieniany 1 raz.
lestant jak dla mnie za dużo tego audio - brak bagażnika. Swoją gdzie jest taka ładna okolica, bo bym się przejechał w przyszły weekend ![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
Nie wiem czy tylko u mnie coś nie gra, ale żadnych zdjęć nie widzę 
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
lestant co do tej zabudowy to ogólnie pomysł bez żadnego większego sensu. Lepiej jest zainwestować w dobrej jakości przetworniki niż ładować w Watty. Zrobić porządnie przód. Do tego mały sub zbudowany w oparciu o konstrukcję TL albo BP4th/BP6th i pod fotel pasażera Wzmak z 10W do tego suba. Tył przetworniki dobrej jakości. Radio Nakamichi albo DENON'a i cieszyć się jakością. Po co robić z siebie pośmiewisko na zasadzie najpierw słychać potem widać jak to robi większość golfowców, beemwowców czy innych podobnych.

No tak dużo mi mówi, zwłaszcza, że ja mam blachy LU xxxx Ulestant pisze:zdjęcia na tle piaskowni parę km od mojej miejscowościjanusz pisze:janusz napisał/a:
lestant Swoją gdzie jest taka ładna okolica, bo bym się przejechał w przyszły weekend![]()
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
siema
żeby nie było że nic się nie dzieje to piszę
jakiś czas temu zakupiłem od DARO SUNNY GTI, maskę laminat z gti-r, wprawdzie jest ona na zapinki aktualnie ale plan jest aby wróciła na zawiasy tak jak powinno być:

dość niedawno wleciał nowy hebel a dokładniej tarcze gt series Mikoda oraz klocki Ferodo hamulec jest ale zostało chyba wymienić płyn bo ten ma już chyba dość (fabryka się kłania):

dzisiaj z kolegą janek pojechaliśmy z samego rana do Głogowa do nismo46 po sekwencje do mojego nismo, z racji takiej iż aby jeździć VE trzeba z czegoś odłożyć więc miałem do wyboru jazdę rowerem albo sekwencje i wiadomo co wybrałem
przy okazji wpadła także końcówka wydechu:

żeby nie było że nic się nie dzieje to piszę
jakiś czas temu zakupiłem od DARO SUNNY GTI, maskę laminat z gti-r, wprawdzie jest ona na zapinki aktualnie ale plan jest aby wróciła na zawiasy tak jak powinno być:

dość niedawno wleciał nowy hebel a dokładniej tarcze gt series Mikoda oraz klocki Ferodo hamulec jest ale zostało chyba wymienić płyn bo ten ma już chyba dość (fabryka się kłania):

dzisiaj z kolegą janek pojechaliśmy z samego rana do Głogowa do nismo46 po sekwencje do mojego nismo, z racji takiej iż aby jeździć VE trzeba z czegoś odłożyć więc miałem do wyboru jazdę rowerem albo sekwencje i wiadomo co wybrałem

Ostatnio zmieniony 2013-12-03, 07:26 przez lestant, łącznie zmieniany 1 raz.
Jaką średnice mają te tarcze i ile dałeś za nie?
Chyba Głogowa a nie Głodowa
lestant pisze: (...) dzisiaj z kolegą janek pojechaliśmy z samego rana do głodowa (...)
Chyba Głogowa a nie Głodowa
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
lestant, to ty się naprzekładasz tych silników... Jakbyś pooszczędzał jeszcze to 1,4, to trochę mniej pracy byś miał 
Udało Ci się podnieść maskę? Na zdjęciu wygląda, jakby była prawie idealnie spasowana do wysokości błotników.
Działaj!
Udało Ci się podnieść maskę? Na zdjęciu wygląda, jakby była prawie idealnie spasowana do wysokości błotników.
Działaj!
Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
Wszystko fajnie pięknie...ale ... te brewki na lampach są beznadziejne i psująto auto jak i miejsce montażu daylightów.
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
brewki mi pasują tylko pomalować zostało, natomiast daylighty chyba zostaną bo jak ściągnę to w zderzaku dziury zostanąSajmooon pisze: te brewki na lampach są beznadziejne i psująto auto jak i miejsce montażu daylightów.
a teraz nowinki:
z racji pozbycia się radia z wyjeżdzanym ekranem które się psuło i zbytnio nie grało zakupiłem radio sony xplod oraz sprawiłem sobie oraz młodej na gwiazdkę tableta samsung galaxy tab 3. tablet ma mi służyć jako nawigacja w aucie oraz monitor do oglądania teledysków, jak na razie spełnia moje oczekiwania

od 1,5 roku polowałem aby zdobyć webasto do nissana, po tym jak kolega sprzedał swoje oryginalne z n14, zamontowałem webasto na diesla firmy Webasto AirTop 2000 z manualnym włącznikiem. Webasto ma zasilanie 24V więc zastosowałem drugi akumulator. Webasto grzeje bardzo mocno i jest ciepło w aucie

żeby nie było tak wszystko fajnie to w piątek miałem pierwszą stłuczkę nissanem, wjeżdżałem na parking i gościu gwałtownie ruszył do tyłu i pech chciał ja akurat tam stałem, udało się dogadać bez policji i jeszcze na tym zarobiłem

Lestant Ty jesteś w stanie coś tam jeszcze wcisnąć do bagaja?
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_