Od kilku miesięcy pracuję jako kierowca w firmie spedycyjnej na terenie całego kraju.Zdarza się że na załadunek,rozładunek lub odprawę celną trzeba zaczekać do kilku godzin lub nawet do następnego dnia,a człowiek i samochód uziemione są na jakimś parkingu celnym lub na terenie firmy bez możliwości wyjazdu.Kanapki z domu są dobre na drugie śniadanie i powoli mi się przejadają.Hotdogi ze stacji benzynowych też,a i nie są zbyt treściwe,do Mc Donaldsa jezdżę czasem z młodszym synem i samochodem prywatnym(służbowy się nie mieści).Chciałbym abyście w tym temacie wpisywali namiary na sprawdzone firmy cateringowe(pizzerie,restauracje i kurczaki z rożna) w swoich miejscach zamieszkania najlepiej z możliwością dowozu.
Np.Pabianice k Łodzi,Pizzeria Quatro tel. 511 233 233
Pyszne kurczaki z rożna 504 840 670
Najczęściej bywam na Śląsku,we Wrocławiu,w Poznaniu,ale to nie znaczy że wkrótce "nie wywalą" mnie gdzieś do Trójmiasta,Bydgoszczy lub w okolice Warszawy.
Myślę że nie jestem jedynym kierowcą zawodowym na tym forum i ów lista przydać się może innym klubowiczom choćby podczas wojaży wakacyjnych na terenie naszego kraju.
A może ktoś z Was pracuje w takim miejscu?
Z góry dziękuję