Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Kurcze dziwnie znany mi ten sunniak hehe,bo kolo niedaleko mnie miał dosłownie identycznego,sprzedał jakoś z 4miechy temu,nawet felga ta sama,heh,ciekawe jakie miał tablice rej. wcześniej,tak ładny,niech służy,bezawaryjności życzyć pozdro
Chyba go kojarzę ze ogłoszeń typu allegro czy coś. Gdzie go dokładnie kupiłeś? Ładny rympel
Audi A4 B6 '01 automat
VW Polo 6n '98 automat - sold
Nissan Sunny n14 '95 automat - sold
Zestaw CB Teddy ASC + AT 71 &
Johnny II ASC + Omega Sirio 27 // Alan 38
Bo myślałem, że gdzieś go tutaj z mojej okolicy kupiłeś. Zmyliły mnie tablice rejestracyjne To w takim razie poszukam go na tablicy- tak z ciekawości.Też mam takie Sunny 1.6 tyle, że z automatyczną skrzynią biegów. Oby służył przez wiele lat....
Audi A4 B6 '01 automat
Niestety nie leniuch. Sytuacja zdrowotna zmusiła mnie do tego. Prawo jazdy mam tylko i wyłącznie na auta z automatyczną skrzynią biegów
Audi A4 B6 '01 automat
A mi się bardzo dobrze jeździ z moją dysfunkcją zdrowotną automatem. Fajne nawet te twoje ALU Ja mam R14 i na wiosnę będę prawdopodobnie czegoś szukał
Audi A4 B6 '01 automat
Audi A4 B6 '01 automat
Najpierw musiał bym na 100%wiedzieć czy to ten,bo nie wiadomo ilu mial właścicieli od tych 4-5miesięcy,ale jeżeli to ten bo wygląda identycznie,i wiem że facet,czyli 40paro letni pan,w miare o niego dbał,i wiem że oddał go do komisu jakiegoś więc to może być ten suniak,jak ja go pamiętam miał tablice cra,i lekko ryśniete tylne nadkole,ale w komisie mogli to poprawić.pozdro
Audi A4 B6 '01 automat
sznikers99 pisze:Andrzej., no właśnie chodzi o to że masz bogatą wersję ja z elektryki to mam tylko szyberdach
No to faktycznie. To ja mam wszystkie szyby oraz lusterka elektryczne Sziberdachu akurat nie mam
Auto mam prawie, że miesiąc dopiero Z Nissanami nigdy wcześniej nie miałem osobiście do czynienia... Te wszystkie wersje wyposażenia nie są mi jeszcze aż tak znane.
Audi A4 B6 '01 automat
Ja go kupowałem 14 października Na chwilę obecną nic szczególnie przy nim nie chce zmieniać. Chciałbym przyciemnić szyby, kupić ALU na wiosnę i na razie tylę. Przez okres zimowy na pewno wpadnie jakiś pomysł do głowy
Moc nie wiem jaka jest dokładnie, ale puki co jest wystarczająca...
Audi A4 B6 '01 automat
A siedzenia pod pokrowcem były w dobrym stanie, czy poprzecierane ?
Audi A4 B6 '01 automat