Wini217 do wesela się zagoi...Wini217 pisze:na powalonej brzozie mam peknity woreczek tawowy;/;/;/i gips na nodze
A na spot widzę że sami weterani dotarli.

czyżby wszyscy pojechali gdzieś na groby bliskich
 czyżby wszyscy pojechali gdzieś na groby bliskich  
 No i na miejscu też trzeba pojeździć i porządki porobićbad_gen pisze:czy ja wiem czy za wcześnie? to ostatnia niedziela przed 1 listopada więc ostatnia możliwość jak ktoś musi jechać gdzieś dalej

Część to na własne życzeniesxp22 pisze:W sumie fakt...
Bo później jest ostry nawał wszystkich... i Jeszcze większy nawał zmarłych w Świeto zmarłych. Niestety...

El_Diablo pisze:Jeśli chodzi o najbliższą pierwsze niedziele miesiąca to wypada ona po Wszystkich Świętych,
dlatego termin Spota Listopadowego zostaje przesunięty na 11.11.2012. ,
.

El_Diablo pisze:Jeśli chodzi o najbliższą pierwsze niedziele miesiąca to wypada ona po Wszystkich Świętych,
dlatego termin Spota Listopadowego zostaje przesunięty na 11.11.2012. ,
w związku z tym że większość wolnych dni w 2013 roku wypada w pierwszym tygodniu:
- w styczniu - Niedziela po Nowym Roku,
- w kwietniu - jest to pierwsza niedziela po Świętach Wielkanocnych,
- w maju - weekend Majowy.
Proponuję na stałe przełożyć Spot na "drugą niedzielę miesiąca".

spoty są po południu więc jak musisz to do kościółka idziesz rano i po bólu, a że w Polsce mamy podobno najwięcej świąt w Europie więc trudno żeby akurat nie trafić na jakieś, kościelne czy inne, pozostałyby tylko dni robocze a to już w ogóle chyba nie wchodzi w rachubę
 spoty są po południu więc jak musisz to do kościółka idziesz rano i po bólu, a że w Polsce mamy podobno najwięcej świąt w Europie więc trudno żeby akurat nie trafić na jakieś, kościelne czy inne, pozostałyby tylko dni robocze a to już w ogóle chyba nie wchodzi w rachubę  poza tym ktoś w tym gronie musi rządzić no i akurat trafiło na Diablo więc on decyduje, chyba że chcemy przewrotu stanu i rewolucji (na szczęście bezkrwawej
 poza tym ktoś w tym gronie musi rządzić no i akurat trafiło na Diablo więc on decyduje, chyba że chcemy przewrotu stanu i rewolucji (na szczęście bezkrwawej  ) dotychczasowe dyskusje czy głosowania raczej nie doprowadziły do konsensusu, zawsze komuś jakiś termin nie odpowiada no ale najwyżej nie będzie mógł byc na każdym spocie. Ja też przyjeżdżam jak mogę, takie życie. Mam nadzieję że to był tylko Twój żart
 ) dotychczasowe dyskusje czy głosowania raczej nie doprowadziły do konsensusu, zawsze komuś jakiś termin nie odpowiada no ale najwyżej nie będzie mógł byc na każdym spocie. Ja też przyjeżdżam jak mogę, takie życie. Mam nadzieję że to był tylko Twój żart 
- w styczniu - Niedziela po Nowym Roku,
- w kwietniu - jest to pierwsza niedziela po Świętach Wielkanocnych,
- w maju - weekend Majowy.

Nie robię problemu ,tylko powód przełożenia terminu nie był dla mnie do końca jasny.El_Diablo pisze: A co do tego co Zbyszek napisałeś wyżej, rozmawialiśmy w czerwcu na wyjeździe i jakoś żadnych obiekcji nie było co do przełożenia Spotu a teraz robisz z tego wielki problem nie rozumiem dlaczego

,ale na to to już nikt z nas nie ma wpływu  :
 ,ale na to to już nikt z nas nie ma wpływu  :To może się zdarzyć że z niektórymi,nawet stałymi bywalcami zobaczymy się raz na pół roku,albo i rzadziejbad_gen pisze:en"]no to podejdzmy do tematu spotów elastycznie, przecież nie muszą być co miesiąc, może co dwa

Oczywiście pomysł jest świetny i pozostaje nie tylko czekać na propozycje,ale i również samemu coś zaproponowaćbad_gen pisze: Jest jeszcze jedna możliwość- jeżeli ktoś będzie miał jakiś ciekawy pomysł to zgłasza i zamiast stać w jednym miejscu jedżmy razem coś ciekawego zobaczyć, zwiedzić- może to być jakaś ciekawa promocja klubu i zwiększenia aktywności życia klubowego.

Ta sytuacja rzeczywiście jest tajemnicza i daje wiele do myśleniabad_gen pisze: Jak patrzyłem na wcześniejsze zdjęcia to uczestników było więcej a teraz jakoś cieńko.

Ten temat był już wałkowany nie raz.sznikers99 pisze:A czemu akurat muszą być niedziele? Sobota wydaje mi się że nie jest złym terminem.

To możemy pomyśleć za jakiś czas,mam pewne konkretne pomysłyPlany: wałki od DS'a, kolektor ssacy 73c, dolot na stożku, przelot 2 cale, przyspieszony zapłon i zatkany EGR

Oczywiście że niebad_gen pisze: zaproponowałem spot wyjazdowy i chociaż sam nie mogłem przyjechać ani brać udziału w planowaniu i organizacji to czytając opinie raczej się udał więc chyba nie "pijesz" do mnie,
 do Ciebie ,ale ile ludzi tyle pomysłów i tak powinno być
 do Ciebie ,ale ile ludzi tyle pomysłów i tak powinno być   
 Raczej na którymś z kolejnych,bo z powodu wyjazdu ten mnie raczej ominiesznikers99 pisze:alfabox, to widzę że na spocie będziemy mieli już o czym rozmawiać

Witaj oki ,miło Ciebie znów zobaczyćoki pisze:niektórzy w niedzielu i świętu też pracująalfabox pisze:Część z nas bywa że pracuje w sobotu(pozdro z pracy
) a i kobitu na głowie mają

Czekamy z niecierpliwościąsznikers99 pisze:alfabox, właśnie jutro miałem w planach więcej fotek porobić żeby móc się pochwalić moim rymplem