Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
to sa tylko moje propozycje ...zawsze istenieje jeszcze możliwość powrotu do korzeni i spotkanie sie zimowa porą w CH turzyn na ostatnim poziomie parkingu... bo raczej cieżko teraz znalezc kawał odśnieżonego placu...chyba ze ktoś zna takowy ...ale lepiej gdzieś pod dachem sie spotkać ...wpisujcie sie co komu najbardziej pasuje ...a jeśli chodzi o kase to nie problem ...spotkanie na kręglach to max 10 zl za osobe ...no i jakieś środki klubowe jeszcze tam są
sergiej pisze:...a mozna sie dogadac i ktos zawsze po ciebie moze pojechac...
Ale ja napisałem że z chęcią, a jak ktoś, znając życie Ula będzie jechała po Ciebie i mogła by po mnie zajechać byłbym zobowiązany, ale do Long Bridge, bo do kręgielni mnie nie ciągnie.
dobra to jak nie bedzie sniegu to jedziemy na krematorium a jak bedzie to idziemy do long bridge ...godzine jeszcze ustalimy ale proponuje wstepnie godzine 18 w niedziele
No mnie niestety na tym spocie nie będzie, robię małe mody przy aucie, co wymaga czasu i nie małych pieniędzy, muszę wykorzystać ferie:) Ale na następnym spocie na pewno się pojawię:)
jak fajnie że almerki też tu są tyle ich widze jak jeżdże tylko żadna nie odmachuje jak sie kiwnie ręką chyba że macie jakis inny system pozdrawiania się...bo tak to jakos drętwo...
a co do spotkania to ja jeszcze nie moge ze wzgl. na kasę niastety
uleńka pisze:to może zróbmy listę chętnych na spota, bo nie wiem czy się opłaca organizowac
ale masz na myśli Long Bridge czy krema ? Na krema ja się piszę jak będą warunki, a do pubu bym pojechał, ale o tej porze nie mam za bardzo jak tam dojechać i jak Ktoś by jechał i przejeżdżał przypadkiem w moich okolicach z chęcią bym się zabrał
bylem na krema 2 dni temu ...nie ma co tam jechac masakra jest ...wiec zostaje tylko long bridge ...ale widze ze wzyscy sie wykruszaja wiec chyba lipa ...a lista chetnych jest poki co taka :
1.ulenka
2.sergiej
3...
p.s a jesli chodzi o pozdrowienia miedzy klubowiczami to trabimy na siebie ...i poki co ciezko klubowiczo poznac bo nie mamy klubowych naklejek jeszcze ...ale co niektorzy maja naklejeczki ze starego klubu nissanklub.pl