Była to zielona N15 hatchback? Dzwoniłem do Wręczycy i taką mają.Junk65 pisze:http://www.zumi.pl/2555721,Stal-Met_s.c ... !s=mapPage
Prawdopodobnie to to... Nie pamięta ale to jakiś złom, zw Wręczycy.
Tak, zielony metalic, 3dr hb - rozwalony lewy przód, złamany McPherson... Silnik chodził zajebiście. Klima była, ale nie działała.Przód z tego co pamiętam ocalał, dostała w koło... od F. Sieny na pl.Daszyńskiego.vulture30 pisze:Była to zielona N15 hatchback?
Przez telefon powiedział 400zł. Zobaczymy jak wyjdzie sprawa z Oktanem najpierw, a potem rusze na Wręczyce jeśli będzie taka potrzeba.Junk65 pisze:Tak, zielony metalic, 3dr hb - rozwalony lewy przód, złamany McPherson... Silnik chodził zajebiście. Klima była, ale nie działała.Przód z tego co pamiętam ocalał, dostała w koło... od F. Sieny na pl.Daszyńskiego.vulture30 pisze:Była to zielona N15 hatchback?
Dzwonię...
Juz wiem - przebieg był ponad 200kkm - ok 210 o ile dobrze gość pamięta. Ona tam stoi od chyba 2-3 miesięcy. Latem miała jego żona wypadek i poszło autko do kasacji.
Udanych łowów.
Aha - kolega dostał za całą tą Almerkę 800pln.. Ciekawe ile Ci za silnik krzyknie.
straszne masz te zaawirowania.. w bakuAlisssa pisze:nie chcę złowieszczyć ale jakieś cuda się tu dzieją .... oj czyżbyśmy się znów nie dograli.... tak jak mówiłam wcześniej ja do końca nie wiem czy bym była ... zawirowania ... zawirowania .... zawirowania .......![]()
![]()
oj tam Oktan... znam Cię .... nie zamkniesz się w sobieOktan pisze:straszne masz te zaawirowania.. w bakuAlisssa pisze:nie chcę złowieszczyć ale jakieś cuda się tu dzieją .... oj czyżbyśmy się znów nie dograli.... tak jak mówiłam wcześniej ja do końca nie wiem czy bym była ... zawirowania ... zawirowania .... zawirowania .......![]()
![]()
![]()
chyba masz bardzo ciężką nogę ostatnio![]()
pamiętasz naszą rozmowę, jak nie przyjedziesz na spota to się zamknew sobie
![]()
wypraszam sobievulture30 pisze:jeśli Oktan sie wyrobi