ZLOT 2010 - rozmowy
Po opowieściach Adexa i Namibi zrobię wszystko żeby być na tym zlocie 

Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs

Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
-
- nowy na forum
Że tak wtrącę
Ja nie będę narzekał, bo i tak jak warunki pozwolą to się zjawię albo nie.
Co prawda pierwszy raz.
Co dla nie których widziałem zapytania skąd jestem mianowicie zachodniopomorskie
Tylko takie jego za..ie że wszędzie daleko
diabeł w tym miejscu na zachodzie mówi dobranoc itd.
Pozdrawiam
Ja nie będę narzekał, bo i tak jak warunki pozwolą to się zjawię albo nie.
Co prawda pierwszy raz.
Co dla nie których widziałem zapytania skąd jestem mianowicie zachodniopomorskie

Tylko takie jego za..ie że wszędzie daleko

Pozdrawiam
Była piękna i niezawodna P11
chwilowo CRV i zbieram na Nissana z ubiegłego wieku
Przecież napisałem że nie będę narzekał:)
Złocieniec to moje najbliższe miasto jestem z okolicy.
[ Dodano: 2010-01-29, 19:45 ]
Hmm mniej niż 150? o to musze odnowa wszy7sto poczytać bo się zagubiłem
[ Dodano: 2010-01-29, 20:12 ]
No i doczytałem
rzeczywiście daleko nie będzie:D
Złocieniec to moje najbliższe miasto jestem z okolicy.
[ Dodano: 2010-01-29, 19:45 ]
Hmm mniej niż 150? o to musze odnowa wszy7sto poczytać bo się zagubiłem

[ Dodano: 2010-01-29, 20:12 ]
No i doczytałem

Była piękna i niezawodna P11
- johny_fellow
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Panie wcale nie taki nowy - przywitalnia jest gdzie indziejArbuz pisze:Jestem nowy

Co do obecności, to w Twoim przypadku jest obowiązkowa

Znowu z NISSANem
Były:
- Micra K11, 2001 r., CG10DE;
- 100 NX B13, 1992 r., GA16DS;
- Primera P11, 1996 r., SR20DE;
- MAXIMA A33 QX, 2001 r., VQ30DEK.
http://www.agent-pzu.lukasz-ufnal.pl

Były:
Zawsze byłem zamknięty w sobie
ale jak czytam co piszecie to musze skomentować 
Macie wzajemnie pretensje dlaczego zlot na północy znowu? Zlot tam jest poniewaz sa tam ludzie ktorzy chca go zorganizowac,ktorzy organizowali go dobrze i bez zastrzezen. Na północy Polski jest przewaga klubowiczów i sa lepsze warunki do stworzenia zlotu. Kupa ludzi ma wiecznie pretensje a czeka zawsze na gotowe a potem wymaga ze czegos nie było. Nie zrobiles czegos sam, nie pomogłes to nie wymagaj ze tego nie ma !
Dwa.
Dojazdy :
Śmiać mi sie chce jak widze jak ludzie patrza na dojazdy. Nie jeden przepije którąś stówe na zlocie a robi problem z dojazdem. Dla mnie DOJAZD jest zdecydowana częscią zlotu. Sam osobiscie jechalem z Sieradza do Trójmiasta ( 430km ) zeby potem grubo ponad 100km jak nie wiecej wrócić do Borska by pojechac razem z klubowiczami na zlot, tak samo zrobilem rok pozniej tylko ze pojechalem do Warszawy ( kolejne 200km ). Dlatego dziwią mnie zachowania w stylu DALEKO NA ZLOT. Jesli masz za daleko to zbierz ekipe ktora Ci pomoze i zorganizujcie gdzies kolo siebie taki zlocik, a jesli nie ma warunków to niestety musicie dojezdzac i nic tego nie zmieni.
I zamiast podać ręke i podziękować tym co organizują, traca wlasny czas, PIENIĄDZE na telefony i paliwo to wy jeszcze w DUPIE FIRANEK SZUKACIE bo wiecznie cos nie pasuje. Oni tez tak jak Wy mogli by teraz siedziec przed komputerami z ciepłą kawką i wydziwiać co im nie pasuje a co im pasuje, ale tego nie robią tylko starają sie zorganizować zlot....
Pozdrawiam

Macie wzajemnie pretensje dlaczego zlot na północy znowu? Zlot tam jest poniewaz sa tam ludzie ktorzy chca go zorganizowac,ktorzy organizowali go dobrze i bez zastrzezen. Na północy Polski jest przewaga klubowiczów i sa lepsze warunki do stworzenia zlotu. Kupa ludzi ma wiecznie pretensje a czeka zawsze na gotowe a potem wymaga ze czegos nie było. Nie zrobiles czegos sam, nie pomogłes to nie wymagaj ze tego nie ma !
Dwa.
Dojazdy :
Śmiać mi sie chce jak widze jak ludzie patrza na dojazdy. Nie jeden przepije którąś stówe na zlocie a robi problem z dojazdem. Dla mnie DOJAZD jest zdecydowana częscią zlotu. Sam osobiscie jechalem z Sieradza do Trójmiasta ( 430km ) zeby potem grubo ponad 100km jak nie wiecej wrócić do Borska by pojechac razem z klubowiczami na zlot, tak samo zrobilem rok pozniej tylko ze pojechalem do Warszawy ( kolejne 200km ). Dlatego dziwią mnie zachowania w stylu DALEKO NA ZLOT. Jesli masz za daleko to zbierz ekipe ktora Ci pomoze i zorganizujcie gdzies kolo siebie taki zlocik, a jesli nie ma warunków to niestety musicie dojezdzac i nic tego nie zmieni.
I zamiast podać ręke i podziękować tym co organizują, traca wlasny czas, PIENIĄDZE na telefony i paliwo to wy jeszcze w DUPIE FIRANEK SZUKACIE bo wiecznie cos nie pasuje. Oni tez tak jak Wy mogli by teraz siedziec przed komputerami z ciepłą kawką i wydziwiać co im nie pasuje a co im pasuje, ale tego nie robią tylko starają sie zorganizować zlot....
Pozdrawiam

Arbuz wypij herbatkę z nerwosolem, bo ciśnienie Cię zabijeArbuz pisze:Zawsze byłem zamknięty w sobieale jak czytam co piszecie to musze skomentować
Dwa.
Dojazdy :
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Ryath
Ryath
Ryath nie chodzi tu o nerwosol, dobrze wiesz ze wiem ze gadzety są robione w całej PolsceRyath pisze:Arbuz wypij herbatkę z nerwosolem, bo ciśnienie Cię zabijeArbuz pisze:Zawsze byłem zamknięty w sobieale jak czytam co piszecie to musze skomentować
Dwa.
Dojazdy :
PozdrawiamNie do końca jest tak, że tylko ludzie z Północy organizują zlot. Gadżety są robione w Warszawie, Częstochowie, podobnie jak i grupa organizatorów. Miejsce wybraliśmy przede wszystkim ze względu na to, że jest sprawdzone, dobre, a to bardzo istotne dla nowo powstałego klubu. Generalnie, spokojniej proszę, a wszystko będzie dobrze

Pozdrawiam

Przepraszam, że cytuję wypowiedzi z poprzedniej strony, ale nadrabiam zaległości na forum. Jak natrafiłem na poniższe wypowiedzi, to się strasznie uśmiałem
Aby Was uspokoić, to powiem Wam, że ćwiczę już od 2 tygodni. Melduję swoją obecność na Zlocie 2010, a Wasze wesołe wypowiedzi zmobilizowały mnie jeszcze bardziej do ćwiczeń
Jak się zrobi cieplej, to zacznę ćwiczyć przeciąganie Maximy i oczywiście dam znać jak mi idzie 

Tomasz WPR pisze:Wszystkie ciągania, pchania, turlania itp wygrał... Szalony!!
To tyle.
dylson pisze:To Szalony bedzie ciagnal swoja maxime a reszta micre AgnieszkiDodatkowo w maximie zaciagniemy reczny trzeba jakos sznase wyrownac
Dzięki, że wierzycie w moje siły, ale prawda jest taka, że Szalony po poprzednim Zlocie nie wrócił na siłownię. Jak to powiedzieli kumple z którymi ćwiczę cyt: "To są chyba jakieś Zloty sekty, bo robią Ci jakieś pranie mózgu"Andrzej pisze:A jak będzie za bardzo zapieprzał to u się Primere Bombla jeszcze uczepi

Aby Was uspokoić, to powiem Wam, że ćwiczę już od 2 tygodni. Melduję swoją obecność na Zlocie 2010, a Wasze wesołe wypowiedzi zmobilizowały mnie jeszcze bardziej do ćwiczeń

└(-.-)┘┌(-.-)┘┌(-.-)┐└(-.-)┐
- johny_fellow
- fanatyk nissana
- Kontakt:
No i w ten sposób zagwarantowaliśmy sobie przegraną.
Szalony się zmobilizował i już po Nas.
W akcie rozpaczy podepnę jeszcze za Bomblową moją Primę, i będę ciągnął w przeciwnym kierunku. Wiem, że to nic nie da ale liczą się intencje
Szalony się zmobilizował i już po Nas.
W akcie rozpaczy podepnę jeszcze za Bomblową moją Primę, i będę ciągnął w przeciwnym kierunku. Wiem, że to nic nie da ale liczą się intencje

Znowu z NISSANem
Były:

Były:
Hehe.....dla mniej wtajemniczonych nazywa się to "operacja wazelina"
A poważnie Andrzej, to nie ma co organizować, Dylson zawsze jest przygotowany

A poważnie Andrzej, to nie ma co organizować, Dylson zawsze jest przygotowany

Panowie, a może nie będziemy się rozdrabniać zepniemy wszystkie fury razem i zaciągnę Was z ośrodka na lotnisko?johny_fellow pisze: W akcie rozpaczy podepnę jeszcze za Bomblową moją Primę, i będę ciągnął w przeciwnym kierunku.

└(-.-)┘┌(-.-)┘┌(-.-)┐└(-.-)┐
Stary jeszcze nie wiesz jak to jest? Zawsze ktoś narzeka, że daleko, zawsze. To taka tradycjaRyath nie chodzi tu o nerwosol, dobrze wiesz ze wiem ze gadzety są robione w całej Polsceale chodzi mi oto jak ludzie marudzą z dojazdami i z tym ze ZNOWU na północy. Oto mi tylko chodzi

Zawsze ktoś będzie narzekał, nie ma co się przejmować

Powiedzmy sobie też szczerze, że były różne pomysły na miejsce organizacji spotu w tym roku. Myślę że istotne też były ostatnie wydarzenia. Zmiana forum, reorganizacja - dużo pracy przy tym pewnie było dobrze więc było wybrać coś pewnego i sprawdzonego.
A tak swoją drogą to w tym roku i tak nie widać narzekaczy za bardzo.
- Kreyzol WPR
- fanatyk nissana
- Rokfor WPR
- aktywny forumowicz
no no to Jaś my + Karol i wezmiemy jeszcze kogos moze Siwego...sie zobaczy jak bedzie wiadomo cos wiecej odnosnie domkowSzymeq pisze:Na razie jest to rozeznanie w ilości potrzebnych miejsc ... później będziemy się zbierać w grupki po 5-6 osób
Ludzie, którzy próbują uczynić ten Świat gorszym, nigdy nie biorą dnia wolnego....jakże ja mógłbym...
Musimy wiedzieć ile drewna kupić żeby zbić jakieś budySzymeq pisze:Tego jeszcze na 100 % nie wiadomo . Na razie chcemy zorientowac się ile osób jest chętnych i gotowych przyjechać na zlot.zecikk pisze:aha czyli domki 6 osobowe??

Wszelkie nowinki będą umieszczane tutaj:
viewtopic.php?t=461
169 KM/ 183 Nm i rośnie: http://tinyurl.com/omxvb66
z klubem Nissana od grudnia 2005
z klubem Nissana od grudnia 2005
- johny_fellow
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Baza noclegowa Charzykowach a lotnisko w Konarzynach.Andrzej pisze:Jeśli baza noclegowa w Charzykowie to rozumiem że lotnisko w Konarzewie
Niestety nie. Lotnisko w Borsku nie może być już używane do zlotów i imprez motoryzacyjnych.Pszczółka pisze:to jednak nie Borsk?
Spokojnie - jak ktoś lubi lasy, jeziora i naturę to w Charzykowach będzie się czuł bardzo dobrze.
Proszę tyko aby na razie nikt nie szukał w googlach ośrodków, nie próbował robić rezerwacji bo to wprowadzi zamęt. Na tą chwilę dogrywamy kilka spraw i nie chcemy aby ktoś Nam skutecznie przeszkadzał. W tej miejscowości jest kilkanaście ośrodków. Nawet jak ktoś trafi na ten nad którym pracujemy, jakimś cudem dokona rezerwacji przed terminem, to ja ją po chamsku anuluję i utrudnię tej osobie rezerwację w późniejszym terminie. Bądźcie tego świadomi. Poczekajcie do 15.02. Wtedy będzie wszystko podane na tacy.
Znowu z NISSANem
Były:

Były: