Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Zaje**** ste Auto Co to za oponki pięknie się bieżnik komponuje.
A mówią że biały to kiepski kolor do auta
No to niech teraz postawią swoje auta w innym kolorze do tego dzieła sztuki
Dzięki wielkie wszystkim za dobre słowo co do wydechu to wykonał go maruda konkretnie pod nissana poza tym że fajnie wygląda to brzmi równie dobrze aj nie mogę się nim nacieszyć ,..oczywiście nikomu nie odmówię przy najbliższej okazji przejażdżki na prawym.
chciało by się coś napisać ale nie wiadomo co i słów mi brakuje - bo mało jest takich słów które mogą oddać w pełni, jakie wrażenie robią zdjęcia Twojej nyski lukasz84
wiec napiszę- po prostu- it's beautiful kurna.....
no pogratulować pikny klasyk ze soczystą nieprzekombinowaną glebą
~~->Usługi Transportowe<-~~
Wysyłka paczek już od 20.00zł na terenie całego kraju Zagadaj do mnie na PW bądź pod numer telefonu 0-666-039-376:) pozdrawiam!!
Tico turbo soooooon
MacGayver pisze:no powiem że wygląda przekozacko Teraz tylko pisz do ClassicAuto i na pierwszą stronę go
Popieram
lukasz84 pisze:..oczywiście nikomu nie odmówię przy najbliższej okazji przejażdżki na prawym.
Ja tam mogę nawet w bagażniku
Ja bym poprosił o wyjątkowe potraktowanie i danie fotki do kalendarza także Bombel nie wiem jak zrobisz ten macher ale Łukasza fura musi być w najbliższym kalendarzu
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
no kolego graaatki ,ładna sztuka , a te fele z rantem ,taki lekki hella styl ci wyszedł. fajny klasyk ,musisz mnie przewiezć . (sam niedawno zmieniłem fele na polerowane ranty)
MacGayver pisze:jak tej Zetki nie będzie w kalendarzu to go nie kupie Proste
Trochę mnie uprzedziłeś z tym zobowiązanie.
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Thx Wczoraj strzeliłem Z-tką trasę Łomża-Warszawa i dziś Warszawa-Łomża całkiem sympatycznie się podróżowało na szczęście nigdzie nie przyhaczyłem czego się obawiałem bo podłużnicę są 6 cm od ziemi Po małej konwersacji z Bomblem jest opcja pojawienia się zdjęcia w kalendarzu jak to fajnie stwierdził że ,,nie ma wyjścia'' ta mi się widzi fota
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Dzieki ,.. jednak zdjęcia w kalendarzu w tym roku nie będzie ale w następnym tak łatwo się nie dam
Jako że lubię dobre foty z zaprzyjaźnionym ziomkiem fotografem postanowiliśmy wykorzystać urok polskiej złotej jesieni i ruszyliśmy w plener do pod łomżyńskiego lasu i jeszcze w parę pasownych miejsc miałem zdjęcia zachować na pózniej ale co tam pozdro
Ostatnio zmieniony 2012-10-23, 09:22 przez lukasz84, łącznie zmieniany 1 raz.