Łódzka Grupa
Niestety nie dałem rady, dopiero wróciłem z roboty 

Oleje Millers, Liqui Moly, Motul, Valvoline, Castrol, Shell, Mobil oraz inne
www.AUTOFAB.pl
AUTOFAB na FB
www.AUTOFAB.pl
AUTOFAB na FB
dzięki chłopaki że czekaliście na mnie
na chwilę udało się zawitać, zawsze coś po tak długiej nieobecności

P11 Turbo Diesel Intercooler <-- klik
Głosujcie na zdjęcia łodziaków a w szczególności na nasza Primerke jeśli wam się podoba. Nie ukrywam że poświęciliśmy temu projektowi dużo pasji, czasu i kaski.
viewtopic.php?t=10234
viewtopic.php?t=10234
- killer2000
- fanatyk nissana
killer2000, a ile chcesz ?
i ja skromnie proszę o głos
15 lub 16 

i ja skromnie proszę o głos

Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
- killer2000
- fanatyk nissana
Czy coś wiadomo gdzie odbędzie się spot w najbliższą niedzielę?
Oleje Millers, Liqui Moly, Motul, Valvoline, Castrol, Shell, Mobil oraz inne
www.AUTOFAB.pl
AUTOFAB na FB
www.AUTOFAB.pl
AUTOFAB na FB
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
kamil12, w tej sprawie do mnie dzwoniłeś wczoraj? bo akurat jak to często bywa nie miałem fona przy sobie. Ja prawdopodobnie bym nie zasilił grupy w tym czasie niestety.
Ale zapraszam w niedziele do Skierniewic na Rajd Jesieni. Gdyby ktoś miał ochotę to będę tam latał i starał się nie zaliczyć dacha
Ale zapraszam w niedziele do Skierniewic na Rajd Jesieni. Gdyby ktoś miał ochotę to będę tam latał i starał się nie zaliczyć dacha

MacGayver, więcej chęci...
Kamil12 tu organizatora brak, wiesz, Twoje telefony to połowa sukcesu, tu naciskać do zobowiązań trzeba, poza tym to niewdzięczna praca bo albo sie słyszy, że "matka-organizatorka/ojciec" potrzebny, albo, ze nie tak zorganizowane.
Ludziska, słyszałam, że Kombinat za tydzień ma koncert, propozycja, jeśli to prawda, zorganizujmy się w miejscu gdzie grają, dla nich to będzie miłe, dla nas też, zwłaszcza, że 3 z naszych tam gra, Później piwko itp. Tysia możesz zapodać kilka akordów na gitarze... Co Wy na to?
Kamil12 tu organizatora brak, wiesz, Twoje telefony to połowa sukcesu, tu naciskać do zobowiązań trzeba, poza tym to niewdzięczna praca bo albo sie słyszy, że "matka-organizatorka/ojciec" potrzebny, albo, ze nie tak zorganizowane.
Ludziska, słyszałam, że Kombinat za tydzień ma koncert, propozycja, jeśli to prawda, zorganizujmy się w miejscu gdzie grają, dla nich to będzie miłe, dla nas też, zwłaszcza, że 3 z naszych tam gra, Później piwko itp. Tysia możesz zapodać kilka akordów na gitarze... Co Wy na to?
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
Ja bym powiedziała udzielała się Ania więcej awantur było
nie udziela się jest lepiej, a na pewno spokojniej.
Moje nie udzielanie spowodowane jest tym, że Szelmy urosły i więcej czasu im poświęcam/bardziej mnie potrzebują=mniej czasu dla klubu. Ale cały czas o Was pamiętam
i przytulam w myślach każdego dnia.

Moje nie udzielanie spowodowane jest tym, że Szelmy urosły i więcej czasu im poświęcam/bardziej mnie potrzebują=mniej czasu dla klubu. Ale cały czas o Was pamiętam

- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana