Nie wiem jakim cudem, widać temat Performance mnie zaślepia, ale nie widziałem, że tu sie tak dzieje

Zmiana moderatora OHIO

się dzieje...pech chciał, że ankiety też nie zauważyłem, byłby jeden "tajemniczy" głos więcej
![:]](./images/smilies/kwadr.gif)
Ale do rzeczy, dorzucę swoje 3, albo i ze 33 grosze
W mojej opinii zmiana moderatora to bezsens, bez obrazy FER bo osobiście bardzo Cię lubię i jesteś moim JDM'owym Guru, ale jak ktoś kogo na spocie widziałem w ciągu ostatnich 2 lat może 3 razy ma konkurować z kimś kto na spotach jest zawsze, comiesięczne wszystkie, były cotygodniowe też był na wszystkich. Nie mam zamiaru jednak się rozwodzić nad tym, stało się i jest FER powodzenia, mam nadzieję, że uda Ci się wygospodarować trochę czasu dla klubu i mówię nie tylko o spotach ale i organizacji. Co do frekwencji, to nie wierzę, że coś się zmieni, Nissanowa grupa śląska jest słaba, nie ma co ukrywać. Jestem jak najbardziej za comiesięcznymi ankietami odnośnie dnia i godziny spota, która według mnie powinna się pojawiać tydzień przed spotem i trwać góra 5 dni. To może być fantastyczny pomysł, żeby zebrać ludzi, skoro ja się poświęcę i przyjadę w piątek, choć w sobotę pracuję to może "TY" zrobisz to samo za miesiąc i przyjedziesz w sobotę

Pomysł banalny, ale potrzeba było hałasu, żeby ktoś to zaproponował. Na koniec dodam tylko tyle:
"Wszelakie klubowe spory, rozwiązujemy jak na mężczyzn przystało......Katowice --> ulica Bohaterów Monte Cassino po godzinie 21" To powinno być w statucie
Pozdrawiam wszystkich serdecznie