Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Jest jakas roznica miedzy linka z 1.6 a 2.0
Bo dzis mi sie urwala i musze szukac innej.
Trzba nowa czy da sie jakos sama linke wymienic??
Troche pilna sprawa to prosze wiedzacych cos na ten temat o odpowiedz
Samej linki chyba się nie da wymienić tak na szybko - patrząc na moją z Sunny 1.6
Ostatnio wymieniałem razem z pancerzem i żeby linkę samą wymienić, to trzeba by było zarobić końcówkę.
Maniek-ol, no ale czy od razu by przywiezli zebym mogl zamontowac jutro juz? I tam z gory chyba sie placi. Ogolnie to ogladalem u nich wczoraj ale wlasnie to bylo przeszkada ze nie wiem kiedy bym mial i ze platnosc na pewno z gory.
Fer, no wlasnie, platnosc z gory i na wtorek a jak gadalem wczoraj z kolesiem ze sklepu to mowil ze rano mam zadzwonic i po poludniu bedzie do odbioru. Chyba ze jutro stwierdzi ze jednak nie to mu powiem swoje.
A tak poza tym to akurat od jutra ide na staz bo mnie wywalili z urzedu na niego i potrzebuje auto a tu taka awaria a ja nie mam kilku aut zeby sie nie przejmowac tym.
No chyba ze ty mi jakies chcesz pozyczyc ze swojej kolekcji
A wiec linka zakupiona za 50zl w sklepie, rano zamowiona i po poludniu odebrana.
Ale cos musze pod regulowac jeszcze. Bo albo za pozno lapie albo za cos jakby slizga.
Jak powinno byc najlepiej ustawione?? Bo myslalem ze tak od polowy powinno brac ale nie wiem juz sam.
Nie, podciągnąłem ile sił w rękach i jakoś jest, ale wygląda na to, że sprzęgło do wymiany będzie niedługo
A poprzedni właściciel niby "niedawno" wymieniał...