Grubo... w pracy znalazłem ten obrazek,chciałem go nawet wydrukować sobie ale zabrakło mi odwagiHahkuh pisze:real fotoRysiu83 pisze:Wiesz co...zaj....ście że wrzuciłeś tą fotę tutaj bo chciałem zawinąć obrazek z domku![]()
Obrazek

P.S
LOL

Grubo... w pracy znalazłem ten obrazek,chciałem go nawet wydrukować sobie ale zabrakło mi odwagiHahkuh pisze:real fotoRysiu83 pisze:Wiesz co...zaj....ście że wrzuciłeś tą fotę tutaj bo chciałem zawinąć obrazek z domku![]()
Obrazek
Rysiu83 pisze:Grubo... w pracy znalazłem ten obrazek,chciałem go nawet wydrukować sobie ale zabrakło mi odwagiHahkuh pisze:real fotoRysiu83 pisze:Wiesz co...zaj....ście że wrzuciłeś tą fotę tutaj bo chciałem zawinąć obrazek z domku![]()
Obrazekmoże dziś to zrobię?
P.S
LOL![]()
...skończ z Avonem i będzie gitarrrrrrramushroom pisze:każdy widział jak wyglądałem, co potwierdza, że było grubo. Już czekam na kolejny
![]()
mushroom pisze:W nowej pracy jakoś udało się przeżyć, mimo poważnej atmosfery.
jak będziesz potrzebował jakiejś nawet najmniejszej pomocy daj znać numer maszpolszad pisze:ale do dziś auto jest nie kompletne
...jak dzisiaj w samochodzie poleciał: http://www.youtube.com/watch?v=6BnT_wkuMBA ,uleńka pisze:miło widzieć że jesteście zadowoleni po zlociena same wspomnienie tego co się działo mam uśmiech na twarzy
![]()
uwielbiam Was
o ja pierdziele... prawie o tym zapomniałem to były meeegaJastrząb pisze:w szczególności nocne rozmowy przy ognisku.![]()
![]()
![]()
Haha no... chyba nawet gdzieś mam fotęHahkuh pisze:jak mi się przypomniało jak wszyscy
ryja darli jak to zadałem na zlocie
....o kurcze - jeszcze nie prałemSaffira pisze:a koszulki jak puściły farbę
...wrzucaj do przepierki z białymi naszkami i nie marudźRysiu83 pisze:o kurde... LOL normalnie...to ja swoją chowam do hermetycznego wora i pod ziemię na kilka lat.
kurde... moja była już prana 2 razy i nic się na szczęście z nią nie stało...a koszulki jak puściły farbę
a propos nauczycieli: ...kiedyś jedna nauczycielka od chemii "udowodniła", że woda prądu nie przewodzi...Saffira pisze:zarzucasz nauczycielowi niezdolność czytania ze zrozumieniem?