Witajcie
Chciałbym się pochwalić kolejnym zakupem

otóż okazuje się , że jest to znów micra tym razem 3D jestem bardzo przywiązany do tego samochodu od kiedy trafiłem na to forum załapałem fobie na nissana , nie chce nic innego no i padło na to , że jest to micra , lubię ten samochód bez względu na opinie innych czy to babskie czy małe , czy brzydkie nie obchodzi mnie to w ogóle , kupiłem ją w lipcu tego roku była w kiepskim stanie , ( stan zobaczycie na zdjęciach ) micra miała silnik do remontu chociaż było to ryzyko podjąłem się tego , w micrze strzelił łańcuch rozrządu może wydać się to dla niektórych dziwne ale tak było na szczęście tłoki z zaworami się nie spotkały , wszystko łącznie z kompletem uszczelek zostało wymienione a głowica splanowana , silnik chodzi jak nowy więc ryzyko się opłaciło a nie byłem zbytnio do tego przekonany bo wolałem wstawić sprawny silnik ale wyszło jak wyszło . Pracowałem nad jej stanem wizualnym bo auto nie widziało nigdy pasty ani wosku , no i jak to micra ( wada ) progi lekko zgnite ale i temu podołałem , jak na razie nie ma żadnych modyfikacji może zmieni się to z czasem tą micrą akurat będzie jeździć moja kobieta
Wyposażenie
/b]
* Wspomaganie
* Elektryczne szyby
* Szyberdach
* Obrotomierz
* Immobilizer
* AIRBAG
SILNIK : CG13DE
PRZEBIEG 117000
ROK 1996
Zdjęcia przed