Warmińsko-mazurska Strefa
Puchacz zgadza się 
BTW Prezes a co ty kombinujesz
, widziałem że założyłeś wątek o intercoolerze, który to nomen omen został zamknięty przez moderatora, ale czyżby jakieś dalsze plany z twoją motorownią

BTW Prezes a co ty kombinujesz

Masz pękniętą lub zerwaną poduszkę skrzyni biegów w Almerze GTi, napisz a dowiesz się jak naprawić.
Jedyne co pierwsze można zrobić to wsadzić wielopunkt , ale to musi poczekać , mam inne wydatki. A o IC już wszystko wiem.
BYŁA - PRAWDOPODOBNIE NAJSTARSZA P10 W POLSCE
JEST - Saab 9-5 , 2.0t , 1997 rok , na wypasie , wydech 2,75 " na razie tylko , będzie więcej
Z Klubem Nissana od czerwca 2005 i tak zostanie
JEST - Saab 9-5 , 2.0t , 1997 rok , na wypasie , wydech 2,75 " na razie tylko , będzie więcej

Ja rozważam taką propozycję, ale jak się Jowisz z Uranem i Wenus źle ustawią w stosunku do Słońca to nie przyjadę. BTW rudy mi wychodzi w nadkolach i z przodu na listwie pod światłami i wstyd się pokazywać. Już nie wspomnę o cenie ropy 4.05zł/l ....... ale z drugiej strony chętnie bym się poślizgał 

Masz pękniętą lub zerwaną poduszkę skrzyni biegów w Almerze GTi, napisz a dowiesz się jak naprawić.
A no ba, narzekam bo wiem jaki jest koszt produkcji ON i PB, jestem świadom jak rypią nas po kieszeni, wolę iść do tesco kupić 10L oleju słonecznikowego (o ile będzie w promocji w granicach 3zł/l, wolę dać zarobić zakładowi produkcji takiego oleju), plus 5L ropy na stacji, wymieszać i modlić się aby nie waliło za mną plackami
(plus do tego będę wtedy ekologiczny dla środowiska, szkoda że policja tego nie zrozumie
)

ceny paliw jak i czesci jest bardzo wysoka. ubezpieczenia tez w cenie, masakra.grzesiek zadzwon do mnie ugadamy sie z tym wydechem. pozdrawiam darek
Wspierajmy Polskie Rajdy.
www.rally.olsztyn.pl
Mechanika w dobrej Cenie Olsztyn Pana Tadeusza Nr 792433722
www.rally.olsztyn.pl
a słyszałeś powiedzenie: "im starszy mąż tym twardszy miąższ"?Puchacz pisze:w tym wieku to juz nic nowegoNie martw sie wąski, teraz juz bedzie tylko gorzej
A serio napisałbyś coś bardziej merytorycznego, bo śmieszne to nie było!

Kwestia szarpania na gazie (na niskich obrotach i zimnym silniku) opanowana - po wymianie filtrów gazu wróciło do normy. A i należałoby dodać, że na alledrogo zapłaciłem za komplet 40 zl (razem z przesyłką).
Blue Thunder
a orientujecie sie moze czy bedzie w tym roku w olsztynie lub gdzies pod taka hamownia objazdowa jak w zeszlym roku?? bo ja bym sie wybral chetnie... czuje ze w tym roku was zaskocze
[ Dodano: 2010-02-05, 10:33 ]
Maniek-ol, wszystkiego najlepszego z okazji ... 18-tych urodzin
zdrowia, szczescia, pomyslnosci i wszystkiego co kolorowe
zyczy ... Rayan,
pozdro

[ Dodano: 2010-02-05, 10:33 ]
Maniek-ol, wszystkiego najlepszego z okazji ... 18-tych urodzin

zdrowia, szczescia, pomyslnosci i wszystkiego co kolorowe

zyczy ... Rayan,

moje 4kola na YT
http://www.youtube.com/watch?v=3myj2s0peR0
Maniek-ol Wszystkiego najlepszego od calego NISSANZONE. Duzo szczescia, zdorwia, pelnego baku i zdrowej Oli, no i Mlodego. A kasa to swoja droga. Pozdrawiam DarKo
www.rally.olsztyn.pl
www.rally.olsztyn.pl
Maniek-ol panie Prezesie, wszystkiego naj naj najlepszego, zdrowia zdrowia i jeszcze raz pieniędzy
Aby dzieciaki były grzeczne i w przyszłości nie podprowadzały ci fury, a twoja fura była zawszę niezawodna i najszybsza w mieście

to w jakim skladzie jedziemy jutro do Ostródy?? kto jedzie?
i gdzie sie zbieramy?
[ Dodano: 2010-02-07, 00:51 ]
dobra juz nie wazne... ja sie nie pojawie
pozdro
i gdzie sie zbieramy?

[ Dodano: 2010-02-07, 00:51 ]
dobra juz nie wazne... ja sie nie pojawie

moje 4kola na YT
Siema Ludziska!!! Znalazłem nowe zastosowanie Antenty satelitarnej HD (Tak zwany Talerz) do kuligu. Jak sie ogrzeje itp wstawie filmik:D
www.rally.olsztyn.pl
www.rally.olsztyn.pl
Daryjusz, jak w filmie z rodziną grizwoldów
hehe
Maniek-ol, spoznione ale szczere zyczenia, zdrowia szczescia zeby cala rodzinka byłą zdrowa i szczesliwa
a pieniadze i autko niech bedzie tylko dodatkiem
i przyjemnościa:D
Ps "szukałem tych kierunków dla Ciebie i nie bardzo wiesz, sa biale, zólte widzilem nawet zielone
a czarnych nie moge znalesc ale bede szukal dalej 

Maniek-ol, spoznione ale szczere zyczenia, zdrowia szczescia zeby cala rodzinka byłą zdrowa i szczesliwa

Ps "szukałem tych kierunków dla Ciebie i nie bardzo wiesz, sa biale, zólte widzilem nawet zielone

P11 GT Top Sport
P11 GT
P10 2.0 Invitation
P11 1.6 SLX
P11 GT
P10 2.0 Invitation
P11 1.6 SLX
Jak już nie będzie czarnych to wtedy piszę się na białe.Puchacz pisze:Ps "szukałem tych kierunków dla Ciebie i nie bardzo wiesz, sa biale, zólte widzilem nawet zielonea czarnych nie moge znalesc ale bede szukal dalej
BYŁA - PRAWDOPODOBNIE NAJSTARSZA P10 W POLSCE