ja mam swoją od dwóch lat. Jest to model N15 z 99r, a więc wersja po liftowa sedan, 2.0 diesel
  ja mam swoją od dwóch lat. Jest to model N15 z 99r, a więc wersja po liftowa sedan, 2.0 diesel  do tej pory wszystko działało bez zarzutu, aż od pewnego czasu z pod samochodu zaczął dobiegać dziwne  chrobotanie... Dźwięk ten jest słyszalny przy ruszaniu i rozpędzaniu autka zarówno na prostych jak i skręconych kołach, ale w momencie gdy wcisnę sprzęgło jest cisza. Na początku myślałem, że to może przegub,ale dźwięk jest słyszalny zarówno przy kołach skręconych w lewo jak i w prawo.
 do tej pory wszystko działało bez zarzutu, aż od pewnego czasu z pod samochodu zaczął dobiegać dziwne  chrobotanie... Dźwięk ten jest słyszalny przy ruszaniu i rozpędzaniu autka zarówno na prostych jak i skręconych kołach, ale w momencie gdy wcisnę sprzęgło jest cisza. Na początku myślałem, że to może przegub,ale dźwięk jest słyszalny zarówno przy kołach skręconych w lewo jak i w prawo.Znajomy mówi, że jemu to wygląda na sprzęgło lub skrzynie, bo przy gwałtowniejszym ruszaniu słychać taki metaliczny odgłos.
dodam, że olej w skrzyni jest, bo sprawdzałem przedwczoraj.
doradźcie coś proszę, bo nie wiem co mam już zrobić...

tym bardziej japońskiej... wcześniej miałem do czynienia i z Vw i renault i w nich psuły się różne rzeczy, ale skrzynie były bez zarzutu.
  tym bardziej japońskiej... wcześniej miałem do czynienia i z Vw i renault i w nich psuły się różne rzeczy, ale skrzynie były bez zarzutu.