Łódzka Grupa
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
a może (tak nieśmiało zaproponuję) zrobimy spota integracyjnego tego 4.08 ? tj. sobota ?
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
Tzn to o czym kolega Nahh informował?scubzik pisze:a może (tak nieśmiało zaproponuję) zrobimy spota integracyjnego tego 4.08 ? tj. sobota ?

I może tym razem ja otworzę puszkę pandory i zaproponuję jednak przeniesienie miejsca spotów? Bo od dłuższego czasu stwierdzam, że dużo więcej ludzi z Łódzkiej Grupy jeździ na ten drugi "spot".

siMlodyLDZ pisze:Nahh
jakąś konkretną masz miejscówkę na oku ? Może wrócimy na "żyletkę" ?MlodyLDZ pisze:przeniesienie miejsca spotów
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
moim skromnym zdaniem .. "diodka" to nienajlepszy pomysł .. Raz że właśnie :
Osobiście wybrałbym kilka miejscówek letnich :
- żyletka
- kaloryfer
- fabryczna
lub inne
a dwa .. że nigdy nie wiadomo kto tam się pojawi.. nie znamy w większości tych ludzi .. a ja osobiście nie mam ochoty uczestniczyć w ewentualnych zadymach - ale to moja opinia..sunniak1.6sr pisze:dell poprostu nie podchodzi mi pod miejsce spotkań miłośników marki tylko pod zwolenników mocniejszych wrażeń.
Osobiście wybrałbym kilka miejscówek letnich :
- żyletka
- kaloryfer
- fabryczna
lub inne
No o 17 jest całkowicie pusto, o 18:30 jest może kilka osób (teraz byli z jakichś 2 klubów- po 5aut może). A tak to po 19:20/30 się zaczyna zjazd.
A mi chodziło o zjednoczenie się jak kiedyś. Mocniejsze wrażenie zaczynają się ok 20. Zadymy jeszcze nigdy tam nie widziałem, ale może za krótki staż tam mam.
Zresztą można parkować na samym końcu, gdzie już nikt nie wjeżdża nawet i tam spokojnie siedzieć. Grilla też można zrobić.
A potem Ci, których nie interesują takie tematy się zbiorą, a reszta zostanie. 

Ale scubziu, przecież ja zaproponowałem teraz przeniesienie na delicje, żeby nas było więcej. Bo co z tego, że przeniesiemy z kaloryfera gdzie indziej, skoro spora część naszej grupy i tak pojadzie na D, więc wyjdzie na to samo co teraz, tylko, że w innym miejscu.scubzik pisze:Osobiście wybrałbym kilka miejscówek letnich :
- żyletka
- kaloryfer
- fabryczna

Na kaloryferze i w Silverze też.scubzik pisze:a dwa .. że nigdy nie wiadomo kto tam się pojawi..

mnie to szczerze mówiąc dynda gdzie się zobaczymy .. dla mnie dell nie jest szczęśliwy .. ale nie będę oponował jeśli większość przyklepie ..
Dla mnie osobiście jest niefajnie że grupa dzieli się na tych co mają mocne auta i "pozostałych"
Dla mnie osobiście jest niefajnie że grupa dzieli się na tych co mają mocne auta i "pozostałych"

- killer2000
- fanatyk nissana
o 18:30 jest pusto a miejscówa jak najbardziej pro
a poza tym ja nie mogę jeżdzić na 2 spoty także wybieram zawsze ten drugi bo moge poupalać sobie proponuje przemyśleć tą miejscówke na poważnie chociaż w sezonie letnim
[ Dodano: 2012-07-30, 18:48 ]
a tak poza tym to gti jest na allegro Scubzik

głupoty piszeszscubzik pisze:Dla mnie osobiście jest niefajnie że grupa dzieli się na tych co mają mocne auta i "pozostałych"
a tak poza tym to gti jest na allegro Scubzik
Honda boy: "NO! How can I lose to a Nissan!? I got vtec w/ 200+ hp... What? Torque, you say?? WTF is 'torque'?"
Chyba nie chcesz powiedzieć, że mam mocne auto?scubzik pisze:mnie to szczerze mówiąc dynda gdzie się zobaczymy .. dla mnie dell nie jest szczęśliwy .. ale nie będę oponował jeśli większość przyklepie ..

Dla mnie godzina mogłaby zostać taka jaka jest. Żeby te 2h spokojnie pogadać, jak zawsze.

btw. co tam Scubz chciałeś jak dzwoniłeś 21? Zapomniałem oddzwonić, a teraz w telu zobaczyłem i mi się przypomniało.

a nie pamiętam już ..MlodyLDZ pisze:co tam Scubz chciałeś jak dzwoniłeś 21?

obykiller2000 pisze:głupoty piszesz

- killer2000
- fanatyk nissana
- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
sunniak1.6sr pisze: dell poprostu nie podchodzi mi pod miejsce spotkań miłośników marki tylko pod zwolenników mocniejszych wrażeń.
Głównym założeniem spotów byli kiedyś ludzie, na drugim miejscu auta. Led kojarzy się z jednym i żaden nie miłośnik wyścigów nie skojarzy z nazwą miejscówy miłego towarzyskiego spotkanka miłośników marki nissan. Led eliminuje pewną grupę forumowiczów ze spotów. Krócej ja jestem przeciwna spotom na ledzie.scubzik pisze: dla mnie dell nie jest szczęśliwy ..
Prawda jest taka, że grupa jest w rozsypce. Integracja, dobra zabawa i spoty owszem istnieją ale w podgrupkach, które się utworzyły. Tu by się przydał dobry mod, który by to wszystko zjednoczył, zorganizował, przypilnował itp. Młodośc i zapał mile widziane. To ja raczej otworzę puszkę pandory pisząc: a możeby zmienić moderatora?
Nie bierz tego sunniaczek do siebie, wiadomo, że z czasem i chęciami u Ciebie krucho.
BTW. Mac i Cubuś gratki

- killer2000
- fanatyk nissana
sunniak1.6sr, to był tylko CRX.
Co to dla Maxi. 
Tam też może być miło, spokojnie, a pod koniec dla części grupy ciekawie. A jeśli dałoby się to zrobić w jednym miejscu, to czemu nie? I skoro zauważyłaś, że porobiły się podgrupki, to właśnie może dlatego warto się spotykać tam? Żeby znowu grupę "zjednoczyć". Zresztą chociaż spróbujmy i zobaczmy co z tego wyjdzie, a dopiero wtedy oceniajmy. 

To trzeba pozmieniać skojarzenia.ainkaa pisze: Led kojarzy się z jednym i żaden nie miłośnik wyścigów nie skojarzy z nazwą miejscówy miłego towarzyskiego spotkanka miłośników marki nissan.

Młodzieniec jak dla mnie led to nie jest miejsce na spoty, sorry
mimo, że argumentujesz super, po prostu nie ma spotowego klimatu. Poza tym zwiększona frekwencja w tym miejscu nie świadczy o tym, że grupa jest mocna, tylko o tym, że część niej lubi oglądać wyścigi bądź w nich uczestniczyć, a tu już nie chodzi o ludzi tylko o auta i emocje... nie ta bajka.

a może by tak przyjemne z pożytecznym połączyć??z jednej strony miłośnicy marki nissan a z drugiej Ci co lubią wyścigi??Nie zachowujmy się jak dziadkowie halo!! Kiedy ktoś dołączył do naszej grupy i ogarniał spoty---dawno,Jesteśmy w pewnym sensie zawiązaną grupą i ten kto chce zawsze się ze sobą zgada
.Nie napiszę bzdury jeśli stwierdzę że mam dobry kontakt z wieloma naszymi klubowiczami mam na myśli:np.Maca,Młodego,Eryka ,Killera,Maro,Kazika,Cubusia...stoimy na de..u i gadamy normalnie a nie każdy spuszcza się nad wyścigami...Wiem powinniśmy pozyskiwać nowych klubowiczów ale na ten moment jest to problem...Ainka pamiętasz wtedy na Lublinku był wielki BUM...to Nas zachęciło, i to wszystko...