sxp22 pisze:A tam że od razu jeden dzień... wekenda można by jakiegoś ogarnąć. he healfabox pisze:Pewnie że tak,ale na jeden dzień to by się nie opłacało
widzę że moja propozycja ma szansę realizacji, czyżby to było "włożenie kija w mrowisko" czyli wyczucie ukrytych potrzeb ludu?
[ Dodano: 2012-07-04, 02:23 ]niski pisze:Mi na ul.Mokra wychodzilo ponad 60 kmsxp22 pisze:Jak byłem w Kraju to dylałem miesiąc w miesiąc dobre 50km na spota do Bydzi. A ty się zastanawiasz czy przyjechać z drugiego końca miasta...Ale wiadomo ,spoty sa bezcenne
![]()
sxp22 napisał/a:
No ja bym takie znalazł... Tylko czy ktoś z Bydzi by się w moje strony pofatygował
jak Ty mogles jezdzic do bydzi to i w druga strone tez mozna, tylko zeby cena byla do przyjecia
[ Dodano: 2012-07-04, 12:55 ]
wracając do tematu-to nie musi być weekend z kąpielą, może być na przykład z grzybobraniem, na jesieńfaktycznie jednodniowy wyjazd to za mało żeby nawet jedno piwko wypić w miłym towarzystwie i potem wracać do domu a tu miśki za rogiem i...
![]()
. Niestety kasa również jest ważna bo ostatnio nasza Straż Miejska dobitnie uświadomiła mi że nie stosowanie się do zakazu zatrzymywania się i postoju jest bardzo kosztowne, wyszło mi ponad 600 pln i 1 punkt, dodatkowo przy wciąganiu na lawetę uszkodzili mi lakier na zderzaku
![]()
![]()
. ostatni raz dałem sie nabrać na OC+AC, zapłaciłem kupę kasy a w ubezpieczalni powiedzieli że mogę sobie naprawiać ale na własny koszt i jeszcze mogą mi zabrać zniżki. Wiadomo że gość od holowania z własnej woli się nie przyzna do uszkodzenia a świadków nie znajdę
![]()
[ Dodano: 2012-07-04, 13:04 ]
a tak już całkiem nie na temat- czy ktoś ma może zbędny zaczep holowniczy do p11.144, taki wkręcany w zderzak z przodu? pytam bo nie mam więc tak na wszelki wypadek jakby ktoś nie potrzebował to można pogadać.
GRUPA KUJAWSKO-POMORSKA
Nie pytaj co Twój Nissan może zrobić dla Ciebie-pomyśl co Ty możesz zrobić dla niego
Nie jesteś sam na drodze, pomyśl o innych kierujących... a czasami za nich...
witaj sxp22, trudno mi ocenić czy pasuje od innego modelu, czy różnią się długością, gwintem czy jeszcze czymś innym. mam p11 więc szukam dedykowanego zaczepu, jeżeli ktoś z klubowiczów orientuje się w temacie to proszę o podpowiedź. na allegro są do kupienia właśnie do różnych modeli Nissana i dlatego tym się sugeruję, pozdrawiam
Nie pytaj co Twój Nissan może zrobić dla Ciebie-pomyśl co Ty możesz zrobić dla niego
- master2411
- nowy na forum
- master2411
- nowy na forum
- alfabox
- fanatyk nissana
- Kontakt:
master2411 pisze:A gdzie to sie wszystko odgrywa ?
http://mapa.szukacz.pl/
i wprowadź w tabelkę współrzędnych : 53,107642 18,073605

[ Dodano: 2012-07-15, 18:22 ]
Raczej tak,chociaż powinno być w pierwszym pościesxp22 pisze:master2411, Z moich wyliczeń przypada 5 sierpnia. Jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi.

- master2411
- nowy na forum
Helloł wszystkim 
Po pierwsze nie mam internetu
dość mocne problemy techniczne przy zmianie dostawcy;( więc nie mam jak zaglądać tutaj:(
Spot sierpniowy myślę, że pozostanie 5.08.2012. bo widzę, że już wszyscy się ustawiają, ja niestety się nie pojawię pierwsze niedziele u mnie na razie wypadają.
Pozdrowienia dla Wszystkich

Po pierwsze nie mam internetu

Spot sierpniowy myślę, że pozostanie 5.08.2012. bo widzę, że już wszyscy się ustawiają, ja niestety się nie pojawię pierwsze niedziele u mnie na razie wypadają.

Pozdrowienia dla Wszystkich
hmmm...
Słyszałem właśnie dużo pozytywnych opinii o tym 2,2, ale tata ma ten 1,9 i nie ma co narzekać.
Nie mieliśmy żadnej poważnej awarii. Jedynie co było to walnięty jeden wąż i łapało fałszywe powietrze a niedawno wąż od wspomagania pękł i praktycznie to wszystko.
Jedyne co mogę zarzucić to na masce bąbelki korozji się pojawiły ale to wszystko.
Słyszałem właśnie dużo pozytywnych opinii o tym 2,2, ale tata ma ten 1,9 i nie ma co narzekać.
Nie mieliśmy żadnej poważnej awarii. Jedynie co było to walnięty jeden wąż i łapało fałszywe powietrze a niedawno wąż od wspomagania pękł i praktycznie to wszystko.
Jedyne co mogę zarzucić to na masce bąbelki korozji się pojawiły ale to wszystko.
P11.144 2.0 16V 
100NX 1.6 16V - był...
P12 1.9 diesel - ojca

100NX 1.6 16V - był...
P12 1.9 diesel - ojca