Łódzka Grupa
Ktoś to nazwał tak byle jak ale to i tak ma być centralny zlot organizowany przez grupę łódzką i oczywiście jak każde nasze spoty i zloty są otwarte więc zapraszamy wszystkie inne grupy również. Do tej pory organizowaliśmy same udane centralne zloty więc i ten będzie udany
To że nie było go ostatnio to znaczy że nie było mu pisane być udanym
Tym razem będzie również tak jak być powinno
Gdziekolwiek by nie był to i tak już dzisiaj możemy go zaliczyć do udanych 

LISTA NA SPOT MELANŻOWY ŁÓDZKIEJ GRUPY 17-19.08/18-19.08:
1.Młody
2.Wronek
3.Killer(jak go żona puści)
4.Kamil Tysia i Babcia
5. Scubzy ..
6. ainkowo-voytassowo-szelmiasto (jeśli nie będzie zielono, śmierdząco itp.
)
7. Serwises i Hubert na 50%
8. MacGayver i Ania
9.Ryba i Rybka
Podpinam się pod listę chętnych. Namiot który "już mam" spokojnie pomieści 4 osoby jak coś mogę kogoś przygarnąć
1.Młody
2.Wronek
3.Killer(jak go żona puści)
4.Kamil Tysia i Babcia
5. Scubzy ..
6. ainkowo-voytassowo-szelmiasto (jeśli nie będzie zielono, śmierdząco itp.

7. Serwises i Hubert na 50%
8. MacGayver i Ania
9.Ryba i Rybka
Podpinam się pod listę chętnych. Namiot który "już mam" spokojnie pomieści 4 osoby jak coś mogę kogoś przygarnąć

Taka nazwa, bo małe zainteresowanie spoza grupy Łódzkiej.
Oczywiście wszyscy są mile widziani. I również Słok wydaje mi się dobrym pomysłem biorąc pod uwagę ceny i zeszły rok.
Ustalmy czy Słok, czy Karolinowo i kto zbiera zaliczkę(najlepiej z góry całość, żeby nie było jak rok temu
) wpłaćmy, a potem się bawmy!

Do kogo się zgłaszać apropos "CentralNissanZoneSpot Ełdezet 2012" ?
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
hahaMacGayver pisze:do organizatora a nick'u scubzik, wszelkie info uzyskasz u niego. Jak coś wal do niego na PW

sprzeciw, woda syf, reszta syfRyba pisze:A nie możemy jechać do Tresty

wroniu googlewronek pisze:niech ktoś zapoda jakieś namiary na ten Słok

też o to pytam i ciszaaa, eh i o ile wiem to w tym roku nie scubzikowatość.scubzik pisze:Do kogo się zgłaszać apropos "CentralNissanZoneSpot Ełdezet 2012" ?
A na centralny wszystkich zapraszamy, tylko, że jeszcze nie wiemy gdzie i za ile

BTW.
A jakie ma być skoro konkretów brak?MlodyLDZ pisze:Taka nazwa, bo małe zainteresowanie spoza grupy Łódzkiej.

zapewne chodziło mi o konkretnie ten ośrodek w którym byliście w tamtym roku? chyba że w słoku jest jeden ośrodekainkaa pisze:wroniu googlewronek pisze:niech ktoś zapoda jakieś namiary na ten Słok
skąd konkrety jak moderator ma w dupce?ainkaa pisze: A jakie ma być skoro konkretów brak?
zaproponowałem termin i miejsce konkretnie, miejsce można zmienić skoro Sulejów to kiła i mogiła, nazwe również zmieniłem bo skoro nikt zlotu sie nie chce podjąc zrobienia (yoda mistrz) to ja podejmę się zrobienia melanżu (nazywam go łódzkim i koniec kropka)

K10 GA16DE + Madzia 323 

i kto tu krytykuje? to już kolejny wjazd na moderatora Twojego autorstwa, jeśli uważasz, że nie spełnia się w roli zawsze możesz zaproponować zmianę osoby na tym stanowisku.wronek pisze:skąd konkrety jak moderator ma w dupce?

Poza tym (jak widać po poprzednich "misjach" które były organizowane, nie trzeba być moderatorem by coś zrobić, potrzeba tylko wcześniej to zaplanować, zwłaszcza jeśli tyczy się to "Centralnego", a no i jeszcze ogromne chęci i mnóstwo cierpliwości mile widziane

to, że pracujesz po 16 godzin, a resztę doby przesypiasz to już Twoja prywatna sprawa, ale nie jeden by Ci tutaj powiedział "witaj w klubie". Nie masz czasu to się w to nie baw

ja nie krytykuję, ja stwierdzam i nazywam faktwronek pisze: wiecznym krytykowaniem nie pomagasz

tą nazwą ograniczas jego zasięgwronek pisze:to ja podejmę się zrobienia melanżu (nazywam go łódzkim i koniec kropka)

- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
A no własnie, coś na tego naszego moda nie możemy za bardzo ostatnio liczyć, niestety może się jakoś wybroni, ale jak na razie Wroniu podał datę, miejsce, nazwę tej imprezy , więc jak ja ładnie zorganizuje , zbierze grupę łódzką, ściągnie sąsiedztwo z reszty kraju i zapewni im dużą dozę rozrywki, to na pewno Wszyscy po zlocie mu ładnie podziękują, tak jak Ani 2 lata temu, tez raczej będę w tym gronie zachwyconym gdyż raczej powinienem pojawić się z Kasią na tym centralno-łódzkim melanżowym spocie. 

- sunniaczkowa
- nowy na forum
Tym razem nie zamierzam nikogo bronić bowiem jakie jest zaangażowanie i jakie było każdy wie- zastanawia mnie jedynie fakt, że co poniektórzy przejawiają takie zdziwienie tym brakiem zainteresowania jakby Moderatora poznali DZIŚ... co do reszty zgadzam się z Ainkaa, że jak komuś nagle (bądź nie nagle, tylko teraz ma wzmożone uczucia z tym związane) zaczęło to przeszkadzać, zawsze można stanowisko wodza zlecić komuś innemu- w końcu w tym klubie z tego co się zdążyłam zorientować panuje demokracja 

kamil12, może być
Tak naprawdę to byle gdzie , byle "tugeder" 

ja jestem za .. gdziekolwiek .. 

- sunniak1.6sr
- fanatyk nissana
Powiem tak, trochę myślimy egoistycznie. Fakt Wiśniowa jest blisko jednak gdy ktoś z zewnątrz będzie chciał przyjechać z dziećmi to nie ma tam dla nich warunków. Te chatki są tylko po to by można było się przespać jak masz kołowrotek w głowie. To już lepsze warunki można pod namiotem sobie stworzyć.
Coś ten spot w bólach powstaje 
Trzeba by najpierw uzgodnić czy to spot melanżowy dla grupy i czy ktoś chce się bawić w organizację dla szerszego grona. Jak melanż to wystarczy się dogadać z terminem i w drogę
Ja uskuteczniam od paru lat wakacyjne weekendy nad wodą i nigdy nie było problemu z organizacją ekipy
Namioty dają stracha tylko podczas burzy
Akurat mnie Wiśniowa jakoś nie porywa; brak wody, średnie domki i cena. 15km od domu to tak jak by gdzieś na grilla na działkę skoczyć
Ale na mnie nie patrzcie, bo specjalnie się nie napalam. Moje plany rozwijają się z dnia na dzień i nie wiem co będę wtedy robił.

Trzeba by najpierw uzgodnić czy to spot melanżowy dla grupy i czy ktoś chce się bawić w organizację dla szerszego grona. Jak melanż to wystarczy się dogadać z terminem i w drogę

Akurat mnie Wiśniowa jakoś nie porywa; brak wody, średnie domki i cena. 15km od domu to tak jak by gdzieś na grilla na działkę skoczyć

Nissan Primera SR20DE+T